Bismil Vefa-Der bu Kurban Bayramı'nda da fakirleri Unutmadı (Foto)

Bismil Vefa-Der bu Kurban Bayramı'nda da fakirleri Unutmadı (Foto)

Yaptığı hayır ve yardımlarıyla tanınan Bismil Vefa-Der bu Kurban Bayramı'nda da fakirleri unutmadı. Dernek, 350 aileye kurban eti dağıtarak fakir ailelerin yüzünü bir nebzede olsa sevindirdi.

DİYARBAKIR-Diyarbakır'ın ın Bismil ilçesinde kurulduğu gönden beri her ay ve her bayram yaptığı yardımlarla halkın teveccühünü alan Vefa Der bu Kurban Bayramı'nda da yardımlarına devam etti.

 

Vefa-Der Başkanı Fuat Ayaş, 3 büyük baş ve 25 küçük baş hayvan kestiklerini ifade ederek, önceden tespit etikleri yoksul ve fakir 350 aileye yardımda bulunacaklarını söyledi.

 

Ayaş, sözkonus ailelere yardım etmek için dernek üye ve gönülleriyle sabah erken saatlerde başlayıp geç saatlere kadar kurban kesimi ve dağıtımında bulunduklarını ifade ederek, " Biz dernek olarak zengin ve fakir arasında köprü kurmaya devam edeceğiz. Duyarlı, zengin ve durumu iyi olan hayır severlerin yapacağı yardımlarla daha çok ailelere yardım ulaştıracağız" dedi.

 

Ayaş, bu yardımların devam edeceğini belirterek, daha çok yoksul aileye yardımda bulunması için tüm hayır sever vatandaşlardan yardım beklediklerini ifade etti. (Hasan Gündüz-İLKHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.