Bismil'de 3 bin siyer kitabı dağıtıldı

Bismil'de 3 bin siyer kitabı dağıtıldı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yarın Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliği öncesi ilçe halkına 3 bin adet siyer kitabı dağıtıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformunun yarın Bismil'de düzenleyeceği Kutlu Doğum etkinliği öncesi ilçe halkına 3 bin adet siyer kitabı dağıtılarak halk etkinliğe davet edildi.

Peygamber Sevdalılar Eğitim Komisyonu tarafından kaleme alınan "Hira'dan Yükselen Nur" isimli siyer kitabı, yarın Kurtuluş İlköğretim Okulu yanındaki bir çay bahçesinde yapılacak "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temalı Kutlu Doğum etkinliği öncesi esnafa ve hane halklarına hediye edildi.

Siyer kitabını dağıtan platformu üye ve gönüllüleri, yarın yapacakları etkinliğe da vatandaşları davet etti.

Kitap dağıtımında kısa bir açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Bismil temsilcisi Fuat Ayaş, yarın Perşembe günü saat 13.30'da Kutlu Doğum etkinliği düzenleyeceklerini hatırlattı.

Düzenleyecekleri etkinliğe tüm halkı davet ettiklerini belirten Ayaş, "Bizler Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her sene düzenlemiş olduğumuz Kutlu Doğum etkinliklerinin bu sene yine vatandaşlarımızın karşısında olacağız. Allah Teâlâ'nın izniyle inşallah bu Perşembe günü halkımızla beraber olacağız. Bu Kutlu Doğum etkinliğine halkımızı kitap dağıtarak davet ediyoruz. Kutlu Doğum etkinliğine tüm halkımızı davet ediyoruz. Orada halkımızla güzel bir etkinlikte beraber olacağız." dedi. (Hasan Gündüz- İLKHA)












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.