Bismilde kahvehane tarandı: 1 ölü, 2 yaralı

Bismilde kahvehane tarandı: 1 ölü, 2 yaralı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde kahvehaneye gelen bir kişi paltosunun altından çıkardığı silahla ateş etti. Açılan ateş sonucunda bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Bismil’de bir kahvehaneye gelen bir kişi husumetli olduğu iddia edilen amcası ve akrabaları üzerine ateş ettiği ileri sürüldü.

Olay, Bismil ilçesi Akpınar Mahallesi Örnek Caddesi'nde bulunan bir kıraathanede saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, kahveye gelen H.A. husumetli olduğu kişileri vurmak için paltosunun altına sakladığı kalaşnikofla öz amcası ve akrabaları üzerine ateş açtı.

Açılan ateş sonucu amcası F.S.(55), amca oğlu N.S (73) ve akrabası M.F.D (50) yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Bismil Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen F.S.’nin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Göğsünde vurulan ve ağır yaralanan N.S. ile M.F.D. Diyarbakır’a sevk edildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Hasan Gündüz - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.