Bismil'deki kazada ölü sayısı 2'ye çıktı

Bismil'deki kazada ölü sayısı 2'ye çıktı

Diyarbakır-Batman karayolu Bismil ilçesi çıkışında dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 2 oldu. Polisin olay hakkında tuttuğu olay yeri tutanağında Karayollarının yüzde 60 kusurlu görüldüğü belirtildi.

Diyarbakır istikametinden Batman’a gitmekte olan Abdulaziz Kaya yönetimindeki 34 HY 669 plakalı Otomobil, Bismil çıkışında yol kenarında bulunan yaklaşık 50 cm yüksekliğindeki logar kapağına çarparak takla atmış ve araç 100 metre  sürüklendikten sonra ancak durabilmişti.

Kazada araç sürücüsü Abdulaziz Kaya, (38)  olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Elif Bayman (7) Şükran Bayman (40) ile Kadri Bayman’ın(15) ise ağır yaralanmış, yaralılar tedavi için Diyarbakır DÜ Tıp Fakültesine kaldırılmışlardı.

Kaza yerinde kalbi duran 7 yaşındaki Elif Topkan’ın (7)’  kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Kazada yaralanan diğer 2 yaralıdan Kadri Bayman’ın Bitkisel hayata girdiği, Şükran Bayman’ın ise durumunun kritik olduğu ve kaldırıldıkları DÜ Tıp Fakültesi hastanesinde tedavilerine devam edildiği belirtildi.

Ailenin İstanbul’dan Batman’a nişan töreni için geldikleri öğrenildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen olay yeri inceleme ekiplerinin kaza ile ilgili olarak tuttukları raporda ise Karayollarının yüzde 60 kusurlu olduğunun kayıt altına alındığı iddia edildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.