Bitlis Belediyesi yol yapım çalışması sürüyor

Bitlis Belediyesi yol yapım çalışması sürüyor

Bitlis Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, kentin genelinde sürdürdüğü yol genişletme, duvar, asfalt, yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmaları sürüyor.

Yaz aylarıyla birlikte Bitlis Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yol yapım ve ihtiyaç duyulan bölgelerde açılan yeni yollarla yaya ve araç trafik akışını rahatlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalttan kaldırıma, kilitli parke taşı döşemeden bordür kaplamaya kadar her alanda çalışmalar yapıyor.

Planlamada öncelik verilen bölgelerde çok sayıda ekiple eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalar, kentte hem yaya hem de trafik akışını rahatlatıyor. Birçok mahallede cadde ve sokaklarda bozulan yolların onarım çalışmaları devam ederken, diğer ekipler tarafından da yol yapım, istinat duvarı, asfalt yama, kaldırım yenileme, kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

İnönü, 8 Ağustos Gazibey, Taş, Zeydan ve ve Gazibey mahalleleri gibi kentin bir ucundan öteki ucuna birçok cadde ve sokakta Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

Kent genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, ekiplerin eşzamanlı olarak kentin geneline yayıldığını belirterek, kent merkezi ve mahallelerde çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Tanğlay, “Hersan ve Gazibey mahallerimizde sıcak asfalt çalışmaları sonrası yağmur suları kanalarında beton çalışmaları sürüyor. Kent genelinde bozulan yollarda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik. Yine Taş ve Yükseliş mahallesinde duvar ve yol genişletme, Yükseliş ve Hüsrevpaşa Mahallesi’nde kilit parke taşı döşeme, yol yapım, kanal temizleme ve kaldırım yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Diğer mahallelerimizde de aynı tempoda kaldırım ve yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Aynı şekilde sıcak asfalt serim faaliyetlerimiz önümüzdeki günlerde artarak devam edecek. Şu anda kent genelinde yayılmış olan çalışmalarımız öngördüğümüz planlamaya uygun şekilde devam ediyor.” dedi.


Bitlis Belediyesi yol yapım çalışması sürüyor

Bitlis Belediyesi yol yapım çalışması sürüyor

Bitlis Belediyesi yol yapım çalışması sürüyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler