Bitlis Eğitime Destek Platformu: “Kur’an’ın hükmünü haykıran Erbaş’ı destekliyoruz”

Bitlis Eğitime Destek Platformu: “Kur’an’ın hükmünü haykıran Erbaş’ı destekliyoruz”

Eğitime Destek Platformu Bitlis İl Koordinatörü Yılmaz Uluç, ailenin ve neslin devamının sağlanması adına Allah’ın hükümlerini hatırlattığından dolayı hedef gösterilen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın yanında olduklarını söyledi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, cuma hutbesinde, “İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtıliği, Eşcinselliği lanetliyor.” açıklamasının ardından cinsel sapkınlığı savunan İnsan Hakları Derneği (İHD) ve Ankara Barosu gibi çevrelerin hedefi olmuştu.

Cinsel sapkınlığı savunan çevrelerin Erbaş’a suç duyurusunda bulunması Türkiye kamuoyu tarafından tepki ile karşılandı.

Erbaş’ın, hedef alınmasına tepki gösteren Eğitime Destek Platformu Bitlis İl Koordinatörü Yılmaz Uluç, İslam’ın haram kıldığı her şeyde zarar olduğunu belirterek Erbaş’a destek açıklamasında bulundu.

Uluç, “‘Dünyanın bozulan dengesini düzeltmek İslam ile mümkündür. İslam neyi haram kıldıysa onda kötülük ve insana zarar, helal kıldığı şeylerde de temizlik ve insana fayda vardır. Ey insanlar! sağlığımıza zarar veren şeylerden uzak duralım, çünkü bundan sadece bu kötülüğü işleyen ya da zararlı maddeyi kullanan kimse değil, sadece çevresindeki insanlar değil, binlerce kilometre uzakta olanlarda zarar görüyor. İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor, lutiliği ve eşcinselliği de lanetliyor. Nedir bunun hikmeti; hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir.’” diye haykıran ve kendi sözünü değil de Kur’an’ın hükmünü söyleyen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın yanındayız.” dedi.


Bitlis Eğitime Destek Platformu: “Kur’an’ın hükmünü haykıran Erbaş’ı destekliyoruz”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.