Bitlis merkezli FETÖ operasyonu: 14 gözaltı

Bitlis merkezli FETÖ operasyonu: 14 gözaltı

Bitlis merkezli 9 ilde FETÖ mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında aralarında rütbelilerin de bulundu 14 kişi gözaltına alındı.

Bitlis merkezli 9 ilde FETÖ mensuplarına yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, aralarında binbaşı ve yüzbaşıların da bulunduğu 14 kişinin gözaltına alındığı, yurtdışında bulunan 2 şüpheli hakkında ise yakalama kararının çıkarıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Bitlis Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında; FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensubu şüphelilerin yakalanmasına yönelik 25.01.2019 günü Bitlis merkezli 9 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir. Yapılan operasyon neticesinde; aralarında binbaşı, yüzbaşı ve astsubay rütbelerinde muvazzaf askeri personellerin de bulunduğu 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış. Yurtdışında bulunan 2 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılmış ve bir şüphelinin ise yakalanmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir." denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.