Bitlis’in Tatvan ilçesinde 'YGS Sınav Güvenliği' toplantısı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 'YGS Sınav Güvenliği' toplantısı

Hafta sonu yapılacak olan Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı ile ilgili Bitlis’in Tatvan ilçesinde "YGS Sınav Güvenliği" toplantısı yapıldı.

Hafta sonu yapılacak olan Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili Bitlis’in Tatvan ilçe kaymakamlığı başkanlığında, “YGS Sınav Güvenliği” toplantısı yapıldı. Kurum amirlerinin katılımıyla kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantı neticesinde sınavın güvenliği, sınav merkezlerinin durumu, sınava girecek öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunların çözümü, sınav öncesi ve sonrası yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Yapılan toplantı ile ilgili konuşan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, hafta sonu yapılacak olan YGS sınavı için gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Erkan, 13 Mart 2016 Pazar günü yapılacak olan YGS sınavına 31 binada toplam 6 bin 300 öğrencinin gireceğini belirterek, "Kurum amirlerimizle yapmış olduğumuz 'Sınav Güvenliği Toplantısı' neticesinde öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda sınava girmeleri ve sınav süresince de huzurlu bir ortamda sınavlarını tamamlamaları için görüş alış verişinde bulunduk. Bu kapsamda olumsuz bir durum yaşanmaması için şimdiden gerekli tüm tedbirleri aldık." dedi.

Sınav günü ile ilgili halka yönelik bazı uyarılarda da bulunan Erkan, YGS’nin yapılacağı 13 Mart Pazar günü öğrencilerin konsantrasyonlarının dağılmaması için, sınav öncesi ve sınavın bitimine kadar geçen süre zarfında gereken hassasiyeti ve duyarlılığı göstermesini istedi. (İLKHA) 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.