Bitlis’te 2019 yılı ilk il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

Bitlis’te 2019 yılı ilk il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

​2019 yılı ilk “İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı” Bitlis Valisi Oktay Çağatay başkanlığında gerçekleştirildi.

2019 yılı ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Bitlis Valisi Oktay Çağatay başkanlığında Valilik Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Oktay Çağatay’ın yanı sıra kamu kurum müdürleri katıldı. Toplantının hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Çağatay, 2018 yılında Bitlis’te ciddi yatırımların yapıldığını belirtti.

Çağatay, “Bitlis’teki ilk Koordinasyon toplantım. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Yaklaşık 3 aydır Bitlis’te görev yapıyorum. Bitlis’i tanıma şansım oldu. Gözdüm ki devletimiz buraya ziyadesiyle hizmet yapmış. Karayollarından tutun üniversitesin, sağlına kadar hemen hemen her alanda ciddi hizmet yapıldığını gördüm. Bunların bir kısmı bitmiş, bir kısmı ise devam ediyor.” dedi.

Konuşmaların ardından kurum amirleri ve bölge müdürleri tarafından 2019 yılında yapılacak proje ve çalışmalar hakkında sunum yapıldı.

2019 yılı birinci dönem sektörel değerlendirme raporuna göre Bitlis ilinde 3 milyar 969 milyon 453 bin TL değerinde 372 proje gerçekleştirilecek. 61 projeyle tarım ilk sırada yer aldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.