Bitlis’te girdikleri evde 71 yaşındaki adamı darp eden hırsızlar yakalandı

Bitlis’te girdikleri evde 71 yaşındaki adamı darp eden hırsızlar yakalandı

Bitlis’te gerçekleştirilen operasyonlarda, haklarında uyuşturucu, yağma ve hırsızlık suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, “Bitlis Emniyet Müdürlüğü Adilcevaz İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce ‘Hırsızlık’ suçundan 3 yıl 10 ay 25 gün hapis cezası ile aranan A.E ve Asayiş Şube Müdürlüğümüzce; ‘Hırsızlık’ suçundan 9 yıl hapis cezası ile aranan E.A isimli şüpheliler ekiplerimizin yaptığı titiz takip sonucu saklandıkları yerde yakalanarak, Bitlis E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında, sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda ise D.K. ve A.A isimli iki şüphelinin yakalandığı ve yapılan üst aramalarında 25,29 gram eroin ile 0,71 gram Metamfetamin maddesinin ele geçirildiği kaydedildi.

Yağma suçundan gözaltına alınan 3 kişinin tutuklandığı belirtilen açıklamanın devamında ise şu bilgilere yer verildi:

“27 Ocak 2020 günü saat 03.00 sıralarında Güroymak ilçemizde 71 yaşındaki müşteki M.G’nin evine kimliği belirsiz üç şüpheli kapıyı kırarak girer, darp ederek içinde emekli maaşı bulunan cüzdanının ve kişisel eşyalarını alıp kaçarlar. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve Güroymak ilçe Emniyet Müdürlüğünce yürütülen titiz çalışma ve 15 saatlik kamera incelemesi neticesinde şüphelilerin Ş.D, Y.I. ve O.K. olduğu ve Van iline kaçtıkları tespit edilmiştir. Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile müşterek yapılan operasyonda üç şüpheli de saklandıkları metruk binada yakalanıp gözaltına alınmış, sevk edildikleri Güroymak Adliyesinde ‘Nitelikli Yağma’ suçundan tutuklanarak Bitlis E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmişlerdir.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.