Bitlis’te Mevlid etkinliği hazırlıkları sürüyor

Bitlis’te Mevlid etkinliği hazırlıkları sürüyor

Peygamber Sevdalıları Platformu Bitlis İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenecek olan “Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama” etkinliği için hazırlıklar devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bitlis İl Koordinatörlüğü tarafından 29 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Gökmeydan Miting Alanı’nda düzenlenecek olan “Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama” etkinliğinin hummalı çalışmaları sürüyor.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Bitlis İl Koordinatörlüğü yetkililerinden İsmail Elban, insanlarda yeniden Peygamber bilincini uyandırarak, kardeşliği ve birliği tesisi etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Elban, “Peygambere en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zaman diliminde yeniden onun sevdası etrafında birleşeceğiz. Etkinlik için şehrin farklı noktalarına onlarca brandalar astık. Billboardlara, etkinlik daveti için reklamlar astık. 4 bin adet afiş şehrin her yerine astık. Tüm evleri dolaşarak, 10 bin adet el broşürü dağıttık. 2 bin adet, “Peygamber’den (sav) Dersler (63 Hadis-i Şerif)” adlı kitap evlere dağıttık. STK, kanaat önderleri, oda başkanları ve basına davetiye vererek, etkinliğimize davet ettik. İnşallah tüm esnaflarımızı da ziyaret ederek, etkinliğimize davet edeceğiz. Anons araçlarımız 3 gün süreyle etkinlik için şehir merkezi ve mahallelerde dolaşarak, halkımızı etkinliğe davet edecek.” dedi.

Çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Elban, 29 Nisan Pazar günü Gökmeydan Miting Alanı’nda yapacakları “Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama” etkinliğine Bitlis halkını davet etti. (Şükrü Tontaş-İLKHA)




























 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler