Bitlis'teki Yaratığın Sırrı!

Bitlis'teki Yaratığın Sırrı!

Bitlisli ailenin fotoğraflarında yer alan garip yaratığın sırrı ortaya çıktı.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde yeni aldıkları cep telefonuyla çekim yapan aile, fotoğraflardan ikisinde tanımlanamayan bir "yaratık" gördü. Günlerdir kabusları olan görüntünün teknoloji acemiliği olduğu ortaya çıkınca aile rahat bir nefes aldı.

Aile adına bir açıklama yapan Üzeyir Akçelik, ilk kez teknoloji acemiliğine yenik düştükleri için sevindiklerini belirterek, "Haber yapılmasaydı şu an hala gerçeği öğrenememiş olabilirdik" dedi. Akçelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Akrabalarım adına açıklama yapmayı ben üstlendim çünkü isimlerini vermek istemediler. Halen de isimlerinin verilmesini istemiyorlar. Bu olay başımıza geldiğinde yeni alınan Android sistemli bir cep telefonuyla çekmişler. Daha sonra fotoğrafları bana gönderdiler. Ben de internette araştırma yaptım. Bu fotoğrafta çıkan cisme rastlayamadım. Daha sonra bunu basınla paylaştık. Basınla paylaşmamız bir yönden iyi oldu çünkü gerçekler ortaya çıktı. Rahat bir nefes aldık. Evdeki herkes de rahatlamış oldu. Fotoğrafları görünce hepimiz uzaylı veya başka yaratıklar olabileceğine kanaat getirmiştik. Basında fotoğrafların yer almasıyla gerçekleri öğrendik. Bütün korkularımız sona erdi."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.