Bizim en büyük düşmanımız emperyalizmdir

Bizim en büyük düşmanımız emperyalizmdir

​Batman’ın Kozluk ilçesinde düzenlenen iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, Müslümanların en büyük düşmanının emperyalizm olduğuna dikkat çekti.

HÜDA PAR Kozluk İlçe Teşkilatı tarafından halka yönelik iftar programı düzenlendi. Programına; HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, Batman İlçe Merkez Başkanı Ömer Faruk Dursun, İstişare Kurulu Üyesi M. Emin Doğru’nun yanı sıra STK temsilcileri, kanaat önderleri, kurum amirleri ve halk katıldı.

İftara gelen katılımcıları HÜDA PAR Kozluk İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Seyithan Aksoy karşıladı. Molla Mahmut Abracı’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Aksoy’un teşekkür konuşmasıyla devam etti.

Daha sonra programda bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, Ramazan ayının Müslümanların vahdeti için bir vesile olduğunu, Müslümanların bugünkü hallerinin aralarında vahdetin olmamasından kaynaklandığını ve vahdetin olabilmesi için de Müslümanların bu tür iftar programlarıyla yakınlaşması gerektiğine değindi.

Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da İslam Âleminde bir fitne ateşi ve musibet gördüklerini ifade eden Cens, "İslam coğrafyasındaki ülkelerin birbirleri ile olan mücadeleleri… Bu mücadele Hecar-ül Esved-i yerine koyma mücadelesi değildir. Bu mücadele tamamıyla emperyalizme boyun eğme ve ona uşaklık yapma mücadelesidir. Müslümanlar ne zaman Allah’ın dinini bıraktılar, kardeşlerine sırt çevirdiler, kardeşlerine düşman oldularsa Allah’u Teâlâ onların başını zilletten çıkarmamıştır. Bakın Amerika, Müslümanların arasında bu husumeti çıkarmak için para harcaması gerekirken, kendi imkânlarını kullanması gerekirken bugün Arap devletlerini kullanıyor ve onlara yüz milyarlarca dolar silah satarak kendi parasıyla kendi elleriyle istediğini yapabiliyor. Bizim en büyük düşmanımız emperyalizmdir. Emperyalizmin köpek dişi ise Amerika’dır." ifadelerini kullandı.

Program verilen iftar yemeğinin ardından sona erdi.

İLKHA



















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.