Bizutnawa İslami'den HÜDA PAR Erbil Temsilciliğine taziye ziyareti

Bizutnawa İslami'den HÜDA PAR Erbil Temsilciliğine taziye ziyareti

Irak Kürdistanı Bizutnawa İslami Partisi heyeti Adana'da HÜDA PAR İl Sekreteri Sacit Pişgin'in şehid olduğu saldırı dolayısıyla HÜDA PAR Erbil Temsilciliğine taziye ziyaretinde bulundu.

Bizutnawa İslami Partisi heyeti, HÜDA PAR İl Sekreteri Sacit Pişgin'in şehadeti dolayısıyla HÜDA PAR Erbil Temsilciliğine taziye ziyaretinde bulundu.

Taziyeleri HÜDA PAR Erbil Temsilcisi Abdussamed Yalçın ile HÜDA PAR Merkez İstişare Kurulu Üyesi Nasuh Sevinik kabul etti.

Taziyede, ayrıca Bizutnawa İslami Partisi heyeti, partileri adına HÜDA PAR'a taziye belgesini takdim etti.

Takdim edilen belgede şunlar kaydedildi:

"HÜDA PAR'lı Muhterem Kardeşlerimize;

Tarafımıza Adana Parti İl Başkanı ve İl Sekreterine yönelik alçakça saldırı gerçekleştirildiği, partinizdeki sekreter Sacid Pişgin kardeşin şehit edildiği ve İl Başkanı Salih Demir kardeşin de yaralandığı bilgisi ulaşmıştır. Irak Kürdistanı İslami Hareketi olarak, kimler tarafından gerçekleşmişse gerçekleşsin bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyor ve bu saldırıyı partinizin hayırsever yetkililerini hedef alan bir terör operasyonu olarak değerlendiriyoruz.

Yaşanan bu musibetten ötürü merhumun ailesine, kendimize ve sizlere başsağlığı diliyoruz.

Bunun yanı sıra ağır yaralı olan Salih Demir kardeşimize Allah'tan acil şifalar diliyor ve bu yaşadığı musibetin günahlarına kefaret olmasını niyaz ediyoruz.

Yaşadığınız bu musibete karşı da Allah-u Teala'nın sizleri en hayırlı şekilde mükafatlandırmasını niyaz ediyoruz. Cenab-ı Allah'tan kendisine rahmet etmesi için dua ediyoruz.

Ayrıca Sayın Salih Demir için de acil şifalar diliyoruz ve Allah sizi bu musibet için en iyi mükafatla mükafatlandırsın." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.