Bodakçi: Hastanemiz özel hastanelerle yarışır durumda

Bodakçi: Hastanemiz özel hastanelerle yarışır durumda

Batman Beşiri Devlet Hastanesi Başhekimi Bodakçi, hastanelerinin birçok özel hastane ile yarışabilecek bir konumda olduğunu söyledi.

Geçen sene açılışı yapılan Beşiri Devlet Hastanesinin hizmetleri hakkında açıklamalarda bulunan Başhekim Dr. İhsan Bodakçi, hastanelerinin birçok özel hastane ile yarışabilecek bir konumda olduğunu söyleyerek, Beşiri halkını hijyen ve rahat bir ortamda tedavi olmaya çağırdı.

15 yataklı hastanenin 24 saat hizmet verdiğini belirten Bodakçi, “Hastanemiz E1 rolünde bir hastane. 15 yatağımız var, acil servis hizmeti var. 5 ayrı branşta uzmanımız çalışıyor. Acil servisimizde 11 hekimimiz 24 saat boyunca hizmet veriyor. Vatandaşların bizleri tercih etmelerini bekliyoruz. Özel hastanelerden çok daha güzel bir hastanemiz var. Vatandaşlar hastalarını burada muayene ettirip, yatırabilirler. Bu konuda vatandaşlar müsterih olsunlar. Hastanemizin özel hastanelerle fiziki anlamda yarışacak bir durumda, hatta daha iyi olduğunu iddia ediyoruz. Kendi branşlarımızda vatandaşlara veremediğimiz hiçbir hizmet yoktur. Bu anlamda vatandaşın hastanemizi tercih etmelerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Günlük 350’ye kadar hasta muayene edilebiliyor”

Günlük muayene edilebilecek hasta sayısı hakkında konuşan Bodakçi, “Hastanemizin açılışı bir yıldan fazla oldu. Açıldığından beri günlük 250 ile 350 arası hastayı muayene ediyoruz. Bunların 200’e yakını polikliniklerde geri kalanı ise acil servise başvuru yapan hastalarımız.  Dâhiliye uzmanımız, kadın doğum uzmanımız, çocuk uzmanımız, diş hekimimiz ve aile hekimimiz mesai saatleri içerisinde haftanın 5 günü burada hizmet veriyor. Hastanemiz çok güzel ve butik bir hastane. Bu hizmetleri veriyor olabilmemiz özellikle Beşiri’de bulunan vatandaşlarımız için son derece önemli. Daha önce Beşiri’de mesai saatleri dışında vatandaşlar iğne veya serum takma ihtiyaçlarını bile karşılayamıyorlardı. Bizim laboratuvar, röntgen ve doğumhane hizmetlerimiz var. Ebelerimizin hepsini Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine göndererek iyi bir eğitim almalarını sağladık. Laboratuvar hizmetleri ile ilgili olarak yapamadığımız çok az sayıda test var. Yapamadıklarımızı da taşıma sistemi ile Batman Bölge Devlet Hastanesine Gönderiyoruz. Aynı gün sonuçlar bize gönderiliyor. Batman Bölge Devlet Hastanesinde yapılan hizmetin aynısını biz burada veriyoruz. Butik bir hastane olmamıza rağmen çok ciddi ve güzel hizmetler veriyoruz.” dedi.

“Hiçbir eksiğimiz yok, vatandaşlar hastanelerini tercih etsinler”

Açıklamanın sonunda Bodakçi, şu ifadeleri kullandı: “Malzeme, personel, doktor sıkıntımız yok, ayrıca vatandaşları getirip götürmesi için hasta taşıma ile ilgili servis aracımız var. Vatandaşlara önerimiz bu hastaneyi tercih etmeleridir. Özel hastanelerden çok daha iyi hizmet alabilirler. Fiziki şartalar anlamında özel hastaneler ile yarışacak hatta onlardan daha iyi olduğumuzu iddia edebiliriz. Bizim hastanemiz birçok hastaneden daha avantajlı, vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile bizi tercih edebilirler.” (İLKHA)  






 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.