Boğularak kaybolan iki kişiden birinin cesedi bulundu

Boğularak kaybolan iki kişiden birinin cesedi bulundu

Elazığ Palu'da Murat Çayı üzerinde balık avlamaya giderken botlarının alabora olması üzerine kaybolan işçi Muhammet Canpolat'ın cesedine ulaştı. Kaybolan öğretmen Mesut Ertürk ise aranıyor.

DİYARBAKIR -. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, Elazığ Palu'da Murat Çayı üzerinde balık avlamaya giderken botlarının alabora olması üzerine kaybolan işçi Muhammet Canpolat'ın cesedine ulaştı. Kaybolan öğretmen Mesut Ertürk ise aranıyor.

Elazığ'ın Palu İlçesi Kovancılar'ın Ayranyazı Köyü Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mesut Ertürk ile Krom Fabrikası işçisi olan arkadaşı Muhammed Canpolat 1 Aralık günü balık tutmaya çıktı. Ertürk ve Canpolat'tan akşam saatlerine kadar haber alınamaması üzerine yakınları jandarmaya haber verdi. Ertürk ve Canpolat'ın yakınları, balık tutmak için kullanıldığı sanılan 'Kelek' adı verilen araç lastiğini içinin su dolu haliyle buldu. Jandarmanın haber vermesi üzerine Elazığ, Tunceli ve Urfa AFAD ekipleri arama kurtarma çalışmaları başlattı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Sualtı Arama Kurtarma Ekibi de 9 Aralık günü arama kurtarma çalışmalarına dâhil oldu.

Yürütülen arama kurtarma çalışmalarında botun alabora olduğu yerden 25 kilometre uzaklıkta 25 yaşındaki işçi Muhammet Canpolat'ın cesedine ulaşıldı. Canpolat'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na teslim edildi. Ekipler evli ve bir çocuk babası 32 yaşındaki öğretmen Mesut Ertürk'e ise halen ulaşmış değil. Ulaşılmak için arama çalışmaları sürdürülüyor. (Hüseyin Yalçın - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.