"Bu halk İslam'a ve Peygamberine âşıktır"

"Bu halk İslam'a ve Peygamberine âşıktır"

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK çizgisinde yayın yapan Özgür Gündem'in, Hz. Muhammed'e hakaret içerikli karikatürü yayımlamasına tepki gösteren halk, hep bir ağızdan Peygambere olan bağlılıklarını ortaya koydular.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde İslami faaliyetlerde bulunan Toplumda Ümmet Anlayışını Yayma ve Yaşatma Derneği (Ümmet Der), Özgür Gündem Gazetesi'nde çizilen Hz. Muhammed'e hakaret içerikli karikatürü düzenlediğin basın açıklamasıyla kınadı.

Selahaddin Eyyubi Camii (Ulu Cami) önünde Cuma Namazı sonrası yapılan basın açıklamasını çıkışında dernek adına M. Kerim Terim okudu.

Nisa Suresi 31,  Bakara Suresi 11 ve 12'nci ayetlerini hatırlatan Terim, yeryüzünde fesat çıkaranların tarih boyunca hiç bir zaman boş durmadıkları belirtti.

Özgür Gündem Gazetesi'nin Resulullah Efendimizin "Cennet annelerin ayakları altındadır" hadisine atıfta bulunarak hakaret ettiğini söyleyen Terim, "Tarih boyunca yeryüzünde fitne ve fesat tohumlarını eken, kargaşa çıkaran, harsı ve nesli yok eden, halkın dinini, namusunu ve tüm değerlerini ayaklar altına alan bazı çeteler şahıslar ve alçak insanlar olagelmiştir."

Terim, "Bu günün müstekbirleri, Müslümanların parçalanmışlığından ve vurdumduymazlığından cesaret alarak sistemli bir şekilde İslam'a ve onun ve onun peygamberine hakaret ve saldırılar yapıyorlar. Onların yerli, kukla ve işbirlikçileri de onlara destek vererek Müslüman âlemini hafife alıyorlar." dedi.

"Nemrutlar, Firavunlar, Ebu cehiller, Lenin ve Markslar lanetler ile anılıyorlar"

Geçen zaman içerisinde bu fitne ve zulümlere devam edenlerin Allah'ın izniyle başlarına gelen elim azaplarla yok olup gittiklerini ifade edene Terim, "Nemrutlar, Firavunlar, Ebu cehiller, Lenin ve Markslar lanetler ile anılıyorlar. Müslümanlara saldırarak kendi sonlarını hazırladılar. Fakat Müslümanlar ayakta dimdik kaldı ve Allah'ın inayeti ile zafer onların oldu. Bu günün zalimleri ABD'si, Yahudi'si ve onların yerli işbirlikçileri de İslam'a, Müslümanlara ve Peygamber'e (sav) hakaret etmekle kendilerini büyük bir azabın beklediğini bilmiyorlar." diye belirtti.

Charlie Hebdo karikatürü ile beraber İslam'a ve onun Peygamber'ine hakaret eden zamanın zındıkları kendi görevlerini şimdi de uşaklarına ve köpeklerine devretmişlerdir." diyen Terim, aynı zihniyetin daha önceden islam'a ve mukaddesatlarına yaptığı saldırıları hatırlattı. Terim, İslam'a ve peygambere yapılan saldırılar karşısında daima bedel ödemeye hazır olduklarını kaydetti.

"Bu halk İslam'a ve Peygamberine aşıktır"

Terim, "Eğer zamanın zındıkları yüce aziz dinimizin sahipsiz olduğunu zannediyorlarsa büyük bir yanılgı içindedirler. Bu halkın namusunu kirletenler , canını, malını heder edenler en son  'din-i Mübin' İslam'a da hakaret ederek sabrımızı sınıyorlar. Özgür Gündem ve onu himaye eden fistanlı maymunlar artık buralardan defolup gidin. Bu halk İslam'a ve Peygamberine âşıktır. Size bu topraklarda artık yer yok." şeklinde konuşmasını sürdürdü.

Terim, açıklamasına "Bunlar sizin son çırpınışınızdır. Çukurdan elde edemediğiniz sözde özgürlüğün hıncını Allah'ın dinine saldırarak mı çıkaracaksınız Bunlar beyhude çabalardır. Siz de artık biliyorsunuz ki Lenin öldü, Marks öldü ve cehenneme yuvarlandılar. Sizler de onlar gibi tüm piyonlarınızla beraber cehennem çukurlarına yuvarlanacaksınız.  Biz öncelikle Özgür Gündem gazetesini, karikatürü çizen alçağı ve İslam peygamberine hakaret eden tüm kafir ve mülhitleri lanetliyor ve Allah'ın azabına havale ediyoruz. Tüm Müslümanlar bu gibi saldırılara sessiz kalmamaya davet ediyoruz." diye konuştu. (İdris Kılıçaslan- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.