Bu Köpekleri Kim Kudurttu?

Bu Köpekleri Kim Kudurttu?

HÜDA PAR’ın düzenlediği mitingden sonra 14.00 sıralarında evlerine dönen 6 başörtülü Bayan Cumhuriyet Caddesi Sanat Sokağı yakınında bulunan BDP seçim bürosunun önünde saldırıya uğramışlar.

BDP seçim bürosundan çıktıkları belirtilen 15-20 kişilik bir grup, başörtülü bayanlara hakaret ederek linç etmek istemişler. 

Bayanlara saldıracak kadar alçak olan bu insanlara, yeryüzünün hiç bir dilinde alçaklıklarını ifade edecek bir kelime bulunmaz. Namusu olsa, şerefi olsa, haysiyeti olsa bunu yapmazdı.

Hiç bir milletin geleneğinde kadına el kaldırmazken, hele hele Kürt geleneğinde kavgada bile kadınlar muhatap bile alınmazken, bu alçak ve şerefsiz mahlukların böyle bir harekette bulunmaları bayağılıkta ve alçaklıkta düştükleri seviyeyi göstermektedir.

Bunların bu halka vereceği insanlık adına birşeyleri kalmamıştır. Bunların duyguları ve düşünceleri ahlaki değerleri ile beraber iflas etmiştir.

Mitinglerde bağırıp çağırmakla, her bir ile bir bayan eş başkan atamakla kadın haklarına saygı duyacağınızı zanneden bu cenah, sadece bu kabih yüzlerini bayanların arkasına maske yapmaya çalışıyorlar.

Onu da başaramıyorlar. Çünkü o kabih ve pis ruhları aşağılık hareketlerde bulunmaktan asla vazgeçmez. Kötü ruhlu bu şeytan yaratıklar sadece bu halka kötülük yaparlar.

Kendisinden başkasına tahammül etmez ve ona hayat hakkı tanımaz. Kendi siyasi emelleri için ağaca, taşa, suya sahiplenir gibi gözükür ama fırsatını buldu mu da insanlara saldırmaktan onları katl etmekten asla geri durmaz.

Kadınlara kahpece saldıran bu yaratıklar artık kadınlarının başörtülerini takıp sokakta gezsinler. Onlar erkek değiller. Hayvanların bile yapmadığı bu alçaklığı yapmak hayvandan da aşağılık bir durumdur.

Bu köpeklerin tasması kimin elindeyse onları sıkı tutsun. Kuduz olmuş bu köpekleri topluma zarar vermeye başladılar. Belediye her an onları itlaf edebilir.

Tarihten ders almamış olanlar gitsinler Hayber Yahudilerinin tarihini okusunlar, o kadar uzağa gitmeye üşeniyor iseler Sütçü İmamı okusunlar, onu da yapmıyorlarsa İdil`de Mele Sabri ve Hayriye annemizin şehadeetinden sonra başlarına kopan tufanı hatırlasınlar. Bilmiyorlarsa tasmalarını tutanlara sorsunlar.

Biz bir seçimi bir kızımızın, annemizin baş örtüsüne feda ederiz. Çünkü bizim referansımız İslam`dır. Biz ilkelerin sahibiyiz. Öyle yamulup yumulamayız.

Barış süreci adı altında yürüttüğünüz bu savaşın çirkin yüzünü alır suratlarınıza çarparız.
Ey tasmasını elinde tutanlar bunu iyi düşünün. Ok yaydan bir çıkarsa bir daha geri dönmez.

Mehmet Zülfi Tan - Doğruhaber

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.