Bu Ne İş Süreyya!

Bu Ne İş Süreyya!

Her fırsatta cinsel sapıklara sahip çıkmasıyla ve onları Kürdistan coğrafyasında meşrulaştırma çalışmalarıyla kendinden söz ettiren HDP/BDP’liler bu konudaki kirli sicillerine bir yenisini daha eklediler.

M.Müfit Yaray / Doğruhaber / Haber-yorum

Her fırsatta cinsel sapıklara sahip çıkmasıyla ve onları Kürdistan coğrafyasında meşrulaştırma çalışmalarıyla kendinden söz ettiren HDP/BDP’liler bu konudaki kirli sicillerine bir yenisini daha eklediler.

Hatırlanacağı gibi daha önce BDP 2013’te 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla meclisteki Grup toplantısına Kaos GL ve Pembe Hayat, gibi eşcinsel, Lezbiyen kadın derneklerini davet etmiş, hatta meclis kürsüsüne çıkararak konuşturma yaptırmıştı. O gün Kaos GL Derneği’nden lezbiyenler ve biseksüel kadınlar adına kürsüden seslenen Aslı Demir; “Sadece heteroseksüel kadınlar yok; bizler de varız. Bizler bedenlerimizin ve duygularımızın hiçbir kısıtlama ve baskı görmeyeceği bir dünya için mücadele ediyoruz… Mücadeleler arasında ağlar örmek için sizlerle (BDP’lilerle) bu süreçte bir arada olmaktan onur duyuyoruz.” demiş ve demir’in bu konuşması BDP grubundan bol bol alkış almıştı.

Yine BDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, Ocak 2013’te eşcinsellerin sivil toplum örgütü KAOS GL’nin organize ettiği “Ayrımcılıklara Karşı Sempozyum”da konuşmuş ve “Kaos GL’nin, onlarla birlikte yoldaşlık eden yapıların, örgütlerin, bireylerin mücadelesinin güçlenmesinden yanayız. Onlara destek veriyoruz, bu mücadelede tarafız, onları kendi mücadelemizin ortağı kabul ediyoruz” demişti.

Zamanın D.Bakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de güya Kürt Halkını temsil için kurulan “Halkların demokratik kongresine” D.Bakır’daki eşcinsel örgütlenmesi olan “Hebun”u davet ederek, onları bizzat makamında çiçeklerle karşılamıştı. Bu konuyla ilgili Hebun yetkilisi sonara basına şu açıklamada bulundu:
“HDK bünyesinde yer alamız için HDK bize teklif sundu, biz de kabul ettik. Belirli aralıklarla bir araya geliyoruz ve toplantılar düzenliyoruz. HDK’ ya homofobik ve transfobik bir söylemin olması durumunda toplantıyı terk edeceğimizi de başta dile getirdik. Bize olan yaklaşımları oldukça olumlu. BDP’nin LGBT bireylerle olan teması oldukça önemli ve hepimiz için değerli. BDP’nin yeni anayasanın eşitlik maddesi için sunduğu önerge Türkiye’nin neresinde yaşarsak yaşayalım hayatımıza olumlu etkileri olacağı için, BDP’yi kendimize yakın hissediyoruz. Bu manada oldukça yardımcı oluyorlar diyebiliriz. Diyarbakır Belediye Başkanımız Osman Baydemir’e HDK olarak bazı taleplerde bulunduk ve taleplerimiz tüm HDK bünyesinde yer alan örgütlerle ilgiliydi.”

İşte aynı BDP/HDP zihniyeti son olarak Sırrı Süreyya Önder ile gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı. Radikal`in haberine göre; Halkların Demokratik Partisi İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, tamamıyla cinsel sapıklıkların övüldüğü, eşcinsel sahnelerle dolu ve bu yüzden `sakıncalı olduğu gerekçesiyle vizyona girmesi yasaklanan, Lars von Trier`in `Nymphomaniac` filminin yasaklanmasına isyan etti ve bu konuyu meclise taşıyarak, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik`in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

HDP’li sırrı Süreyya Önder’e göre, Kültür ve Turizm bakanlığı bu film hakkında ‘ticari dolaşıma ve gösterime giremez’ kararı vererek filmi yasaklamıştır. Bu da sansürdür. Oysa başta Sırrı Süreyya Önder’e oy vererek onu Milletvekili yapan Kürt vatandaşların olmak üzere tüm Türkiyeli yurttaşların bu çirkin, anadan üryan çırılçıplak sahnelerle dolu, eşcinselliği öven, teşvik eden ve sapıklıklarla dolu filmi seyretmeye hakkı vardır. T.c Hükümeti kendisine oy veren Kürt halkının bu çirkin filmi izleme hakkını gasp etmiştir. Dolayısıyla onların vekili olarak onların bu önemli haklarına sahip çıkmak ve haklarını mecliste aramak zorundadır.

Allah aşkına, Kürt halkı bu oyları sapıkların Kürt gençlerini af edersiniz geyleştirmek, lezbiyenleştirmek ve sırtlarından para kazanmak için çevirdikleri çirkin film yapımcılarının haklarını savunasınız diye mi verdi sizlere? Yoksa Kürt halkının dilini, dinini, kültürünü, örf ve adetlerini savunasınız diye mi verdi? Söyler misiniz, Kürt halkının hangi örf ve âdetinde, kültüründe bu çirkin ahlaksızlıklar vardır? Söyler misiniz, Siz Kürt halkından oy isterken, nerede ve ne zaman Kürt halkını Geyleştirmek ve lezbiyenleştirmek, bu konudaki haklarını savunmak için oy istediniz? Hiçbir mitinginizde, halkın yoğun bulunduğu hiçbir ortamda bu niyetinizi Kürt halkına açıkça ilan edip onlardan bu konuda destek olmaları için oy istediniz mi? Hayır, Hayır bu cesareti ya da bu rezilliği Kürt halkına gösterme cesaretinde bulunamadınız. Peki, o zaman bu gün hangi hakla, Kürtlerin haklarını savunmak adına aldığınız oylarla girdiğiniz mecliste Gey’lerin, lezbiyenlerin ve bilumum sapık LGBTİ’lerin haklarını savunmak için çırpınıyorsunuz. Eğer siz bunların haklarını illa da savunmak için mücadele edecekseniz, o zaman açık yüreklilikle çıkın halkın karşısına, gey mi, ley mi olduğunuzu ilan ederek LGBTİ partisini kurun ve Kürt halkından ya da Türk halkından oy isteyin. O zaman gerçek yüzünüzü gören Kürt halkının size kaç oy verdiğini göreceksiniz. Ama sen çık Kürt meydanlarında Özgürlük ve bağımsızlık nutukları at, Kürt halkının kültür ve gelenekleri için mücadele ettiğini haykır ve sonra da git mecliste LGBT’lilerin haklarını (ne hakkıysa!) savunmak için mücadele et. Allah’tan korkun Allah’tan. Şayet Ateist olup Allah’tan korkmuyorsanız bile dindar Kürt halkından utanın bari. Ama emin olun Kürt Halkının gerçek yüzünüzü tanıdığı gün size vereceği cevap çok anlamlı olacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.