Bursa’da halk bayramlaştı

Bursa’da halk bayramlaştı

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü tarafından Bursa Ulu Camii bahçesinde yoğun katılımlı bayramlaşma programı düzenlendi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplumsal Bayramlaşma Programı Bursa Ulu Cami avlusunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Öğlen namazını müteakip başlayan bayramlaşma merasimine HÜDA PAR Bursa il ve ilçe teşkilatları da katılım gösterdi.

7’den 70’e yüzlerce insanın katıldığı bayramlaşma programına öğle namazından çıkan cami cemaatinin de yoğun teveccüh gösterdiği gözlendi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Sözcüsü Abidin Gökhan, bayramlaşma hakkında yaptığı değerlendirmede platform olarak her yıl olduğu gibi, bu yıl da Ramazan Bayramının coşkusuyla Bayramı Ulu Camiide, şehrin göbeğinde yaptıklarını ifade etti.

Her yıl katılımın daha da arttığını belirten Gökhan, “Halk buradaki görüntüyü, bayramlaşmayı gördükçe, böyle bayramlaşmaların artmasını temenni ediyor. Geri dönüşler de hep bu yönde oluyor, keşke bu bayramlaşmalar artsa diye. Bundan dolayı her camide bu yapılabilir. Halk birbiriyle bayramlaşmaya, birbirinin elini sıkmaya, tokalaşmaya hasret. İnşallah bunlar örnek olur ve bu şekilde bayramlaşmalarımız gerçek bayramlara ve ümmetin özlediği bayramlara döner.” dedi.

Bayramlaşma, Molla Muhammed Bilgin’in yaptığı dua ile son buldu.

İLKHA













Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.