Bursa’da Minikler güller ile halkı kutlu doğuma davet etti foto

Bursa’da Minikler güller ile halkı kutlu doğuma davet etti foto

Bursa’da Peygamber Sevdalıları Platformu’nun kız ilahi grubu ekibindeki minikler, Bursa’nın en kalabalık merkezlerinde ellerinde güllerle halkı yarın gerçekleştirilecek Kutlu Doğum etkinliğine davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü küçük kız ilahi grubu, Bursa’nın en yoğun alışveriş merkezlerinde halka güllerle kitap hediye ederek, yarın Gökdere Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Kutlu Doğum etkinliğine davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu yarın Bursa’nın en büyük miting alanı olan Gökdere Meydanı’nda yapacağı “Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed(sav)” temalı kutlu doğum etkinliğinin son gününde kız ilahi ekibiyle Bursa Ulu Camii, Şehreküstü Meydanı ve Kapalı Çarşı’da güller ve siyer kitapları dağıttı.

Halkın büyük ilgi gösterdiği minikler, Bursalıları kendilerine hayran bıraktı. Birçok kişinin resim çektirmek istediği minik kızları öpen büyükler, miniklere ve onları yetiştiren ailelerine dua ettiler.

Şehirde renkli görüntüler oluşturan minikler, Bursa’da ki esnafa da güller hediye etti.

Öte yandan koordinatörlük şehrin en önemli merkezlerine stantlar açarak gelip geçen herkese kitap ve davetiye kartı vererek yarın ki etkinliğe davet ediyor.

İLKHA

























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.