Bursa’da silah ve içki operasyonu

Bursa’da silah ve içki operasyonu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde düzenlenen operasyonda silah uyuşturucu ve içki ticareti yapan bir kişi gözaltına alındı.

Bursa’nın Orhangazi ilçesi Karsak mahallesinde faaliyet gösteren, C.Y. isimli şahsa ait bir işletmede uyuşturucu madde ve silah ticareti yapıldığı iddiası üzerine düzenlenen operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

 

 

Edinilen bilgilere göre, Orhangazi İlçesi Karsak Mahallesi bölgesinde faaliyet gösteren, C.Y. isimli şahsa ait bir işletmede uyuşturucu madde ve silah ticareti yapıldığına dair bilgilere ulaşıldı. Söz konusu adrese dün saat 02.00 sıralarında Bursa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve KOM Şube Müdürlükleri,tarafından operasyon düzenlendi.

 

Operasyonda işletmenin içinde ve bahçesinde çeşitli yerlere gizlenmiş vaziyette, 10 gram kubar esrar, 2 adet çeşitli markalarda 9 mm. çapında tabanca, 2 adet şarjör, 29 adet 9 mm. çapında fişek, bahçeye saklanmış halde yerli ve yabancı 66 şişe alkollü içecek ele geçirildiği öğrenildi.

 

Ele geçirilen içkilerin yapılan kontrollerinde, sahte bandrollü oldukları, ayrıca çalışanlara ait kimlik bildirim listesinde adı olmadığı halde 7 Türkiye uyruklu kadının çalıştırıldığı tespit edildi.

 

Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ele geçirilen suç ve suç unsurlarına el konulduğu, ele geçen silahların B.S. isimli çalışan tarafından saklandığı tespit edildiği, işletme sahibi C.Y. ve B.S. hakkında ise yasal işlem başlatıldığı bildirildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.