Bursa’da ünlü iş adamının intihar ettiği iddiası

Bursa’da ünlü iş adamının intihar ettiği iddiası

Bursa’da 80’e yakın şubesi olan Şaypa Alışveriş Merkezleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı başına dayadığı silahıyla intihar ettiği iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Barbaros Caddesi’nde meydana geldi. Şaypa Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı (59)  akşam saatlerinde Bursa Nilüfer'deki evinde ölü bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri İş adamı Şaylı’nın intihar ettiğini belirledi.

İşadamı Şaylı’dan haber alamayan yakınları, evine giderek  kapıyı açıp içeri girdiklerinde Şaylı’yı yatak odasında başından vurulmuş olarak bulunca polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Şaylı’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan ilk incelemede, yanında ruhsatlı tabancası bulunan Hıdır Şaylı’nın intihar ettiği tespit edildi.

Yaşanan olaydan sonra ŞAYPA alışveriş merkezinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada "Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hıdır Şaylı, bu akşam saat 19.00 sularında hayatını kaybetmiştir. Bir süreden beri sağlık sorunlarıyla boğuşan büyüğümüzün kaybından ailesi ve Şaypa çalışanları olarak derin bir üzüntü içerisindeyiz. Acımız büyüktür. Kamuoyuna saygı ile bildiririz. Başımız sağolsun..." denildi.

HIdır Şaylı’nın cesedi, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. (Zeki Aras –İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.