Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı

Bursa'nın farklı ilçelerinde yüzlerce polisin katıldığı uyuşturucu operasyonlarında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 20 kişi de gözaltına alındı.

BURSA – Bursa’da 550 polisin katıldığı merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 20 kişi de gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgilere göre, Bursa merkez  Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde  550 polis, 100 motorize ekip ve yaya timlerle birlikte park, bahçeler, okul çevreleri, ara sokaklar, metruk binalar ve daha önceden uyuşturucu madde satışı yapıldığı tespit edilen bölgelerde, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyonlar düzenlendi.

 

Baskınlarda yapılan aramalarda;  satışa hazır vaziyette 56 çıkı halinde uyuşturucu esrar, 62 çıkı halinde uyuşturucu sentetik kannabinoid maddesi, çıkı halinde metamfetamin maddesi ve 49 adet uyuşturucu extacy hapın ele geçirildiği öğrenildi.

 

Operasyonlar kapsamında, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirtilen 20 şüpheli şahısın adliyeye sevk edildiği bildirildi. (Zeki Aras – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.