Bursa’daki cinayet güvenlik kamerasında

Bursa’daki cinayet güvenlik kamerasında

Bursa Tophane’de yaşanan cinayet olayı güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Bursa Tophane Parkı’nda bir kişinin öldüğü ve bir kişinin de ağır yaralandığı silahlı çatışmanın görüntüleri, çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgilere göre, İnegöl'de mobilya sektöründe çalışan Rıdayettin Serbest ve oğlu Erkan Serbest (33), müteahhit Engin Hacılar ile atölye yapımı için 320 bin liraya anlaştı.

Engin Hacılar’ın söz verdiği tarihte atölyeyi bitirip teslim etmediği için Rıdayettin ve oğlu Erkan Serbest arasında sorun çıktığı iddia edildi. Bunun üzerine her iki taraf da, konuşmak için tarihi Tophane Parkı'nda buluşma kararı aldı. Buluşma yerine, Rıdayettin ve Erkan Serbest'in yanı sıra Engin Hacılar ile iki arkadaşı geldi. Taraflar bir süre konuştuktan sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine silahlar çekildi.

Yaşanan silahlı çatışmada Engin Hacılar’ın arkadaşı Tacettin Başoral ve Erkan Serbest yaralandı. Oğlunun yaralandığını gören baba Rıdayettin Serbest Tacettin Başoral’ın başına silahla ateş etti.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başoral, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erkan Serbest'in ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olay,  parkta bulunan güvenlik kamerası tarafından başından sonuna kadar saniye saniye kaydedildi.  (Zeki Aras–İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.