Bursa'dan PKK katliamına telin

Bursa'dan PKK katliamına telin

İslami kurumlara saldıran PKK/HDP çetelerine dünyanın her tarafından tepkiler artarak devam ederken bir tepki de Mustazaflar Cemiyeti Bursa Şubesinden geldi.

BURSA – Kobani’yi bahane ederek İslami kurumlara saldıran PKK/HDP çetelerine dünyanın her tarafından tepkiler artarak devam ediyor. Kobani’yi bahanede ederek HDP’li Selehattin Demirtaş’ın çağrısı üzerine sokaklara çıkıp her tarafı yakıp yıkan İslami kurumlara saldırarak iş yerlerini talan eden PKK’nin vahşi saldırılarına geçen hafta yaptığı bir basın açıklamasıyla tepki gösteren Mustazaflar Cemiyeti Bursa Şubesi tekrar bir basın açıklaması düzenleyerek yaşanan vahşetin unutulamaması gerektiğine, unutulması durumunda yeni katliamların yaşanacağına dikkat çekti.

 

Bursa Orhangazi Parkı’nda ikindi namazı sonrası düzenlenen basın açıklamasına halk yoğun ilgi gösterdi. Sürekli tekbirlerin getirildiği basın açıklamasında katliamların sebebi PKK ve HDP’li çeteler aleyhine sloganlar atıldı.

 

“Peygamber’e en büyük işkenceyi yapan amcası da O’nunla aynı dili konuşuyordu”
Basın açıklaması öncesinde bir açıklama yapan Eğitimci Adnan Alınç, toplanma amaçlarını kısa anlattı. Alınç, yaşanan PKK katliamlarına dikkat çekerek, “Müslümanların derdiyle dertlenmeyen Müslüman değildir, şiarıyla o kardeşlerimizin ve ailelerinin yanından olduğumuzu haykırmak için buradayız. Karşımızdaki PKK/HDP çetelerini iyi tanımalıyız. Günlerdir Kur’an kurslarını yakan, camileri harabeye çeviren, İslami kurum ve kuruluşlara barbarca saldırılarda bulunan, Müslüman şahsiyetlerin iş yerlerini, araçlarını yakıp yıkan  ve kurban eti dağıtan gencecik fidanları tarihte görülmemiş en vahşi şekilde katleden bir zihniyeti iyi tanımalıyız. Şu unutulmamalı ki Hz. Peygamber (s.a.v)’e en büyük hakaret ve işkenceleri yapan kendisiyle aynı dili konuştuğu amcası Ebu Leheb ve amca çocuğu Ebu Cehil idi. Bugün PKK’nın katlettiği gençler de Kürtçe konuşan ancak Müslüman olan insanlardı. Bununla da anlaşılacağı üzere bunların kini ve düşmanlığı sadece İslam’a ve Kur’an’adır.”şeklinde konuştu.

 

“Bu saldırılar İslam düşmanlığının tezahürüdür”
Daha sonra basın açıklamasını okuyan Mustazaflar Cemiyeti Bursa Şube Başkan Yardımcısı Hasan Şenol, özelde HÜDA PAR ve çevresine genelde ise tüm İslam’a ve kutsallara savaş açan HDP/PKK çevresinin Kobani’yi bahane ederek “Her yeri Kobani’ye çevireceğiz” azgınlığıyla sokaklara dökülen sokak çetelerinin; görülen her sakallıyı, bilinen her dindar insanı bir IŞİD taraftarı gibi göstermeye çalışmasının, alçakça bir algı operasyonu olduğunu, mütedeyyin insanların linç edilerek vahşice katledilmesini, bu çetelerin yüreklerinde sakladıkları İslam düşmanlığının açık bir tezahürü olduğunu söyledi.

 

“Sadece sakallı olmasından dolayı vatandaşlarımızı katlediyorlar”
HÜDA PAR’a ve ona yakın STK’lara şuana kadar 300’ün üzerinde saldırı yapıldığı bilgisi paylaşan Şenol, “Bu saldırılar her ne kadar HÜDA PAR’a yönelik olsa da bunlar sadece HÜDA PAR camiasına yönelik değil, bölgede yaşayan tüm mütedeyyin ve dindar insanlara yönelik yapılmış saldırılardır. PKK çeteleri, mütedeyyin insanların işyerlerine, evlerine, araçlarına saldırıyor ve hatta sadece sakallı olmasından dolayı vatandaşlarımızı katlediyorlar. Bu saldırılar aslında direk İslam`a ve Müslümanlara yapılmıştır.”dedi.

 

Şenol, “Kurban Bayramı gibi mübarek günleri idrak eden ümmetin kutsallarını hiçe sayarak, fakirlere ve muhtaçlara kurban eti ulaştırmaya çalışan o masum gençleri, hunharca katleden, mübarek bedenlerine her türlü işkenceyi yapan alçak zihniyetin iğrenç yüzü bir kez daha gün ışığına çıktı. Bunlar yetmezmiş gibi yakıp yıktıkları yerlerde özellikle kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i ve İslami kitapları yakmaları, cami hoparlörlerinde PKK marşları çaldırıp, medreselere saldırmaları İslam’a ve Müslümanlara topyekun savaş açmaları alçak yüzlerini bir kez daha göz önüne sermiştir.”diye belirtti.

 

“Vallahi yaptınız her alçaklığın, her yanlışın hesabı mutlaka sorulacaktır”
Şehid edilen Müslümanların hayatlarından kesitler sunan Şenol, onların katillerine de seslenerek, “Müslümanların kanlarını döken, kendini Kürtlerin hamisi olduğunu iddia edenler ve yıllardan beridir Peygamber Sevdalılarının bu çalışmalarını hazmedemeyen, onun sevdalılarını şehit eden derin güçlerin şımarık çocuğu olan PKK/BDP/HDP alçaklarına diyoruz ki;  Aklınızı başınıza toplayın, 2011 yılında Hakkari Yüksekova’da kanını döktüğünüz şehit Ubeydullah Durna’dan 2014’te 16 yaşındaki Yasin Börü’ye kadar gerçekleştirdiğiniz bütün saldırıların, yakıp yıktığınız bütün İslami derneklerin, camilerin, Kur’an kurslarının ve tüm İslami oluşumların hesabını er ve ya geç vereceksiniz. Vallahi yaptınız her alçaklığın, her yanlışın hesabı mutlaka sorulacaktır. Bu yanlışlarınızın yanınıza kâr kalacağını zannediyorsanız, biliniz ki büyük bir yanılgı içerisindesiniz.  Bu topluluk değil sizden, bin 500 yıldır sizin ecdadınızdan bile korkmadı. Bu topluluk bu dava uğruna, Muhammedi dava uğruna binlerce şehit veren, asırlardır zindanlarda en değerli fertlerini feda eden Allah erlerdir.”ifadelerini kullandı.

 

Medyaya ve  sözde insan haklarını savunucularına da seslenen Şenol, “16 yaşında hunharca katledilen Yasin için, Hasan için, Hüseyin, Riyat , Cumali ve Turan için neden sesiniz çıkmıyor? Vicdanlarınız neden tek taraflı işliyor?”diye sordu. Yaşanan olaylarda şehit olan tüm Müslümanlara Allah’tan rahmet yakınlarına ise sabır dileyen Şenol, yaptığı duayla sözlerini noktaladı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.