Bursalı müteahhitlerden Dubai çıkartması

Bursalı müteahhitlerden Dubai çıkartması

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, Bursa inşaat sektörünü Dubai gayrimenkul fuarında buluşturuyor.

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, İMSİAD olarak Bursa müteahhitlerinin ve dolayısıyla Bursa’nın dünyaya açılması için, fuarcılık alanında sağladıkları kazanımları değerlendirdi.

Dünya’nın en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na gerçekleştirecekleri katılım hakkında bilgi veren   Mescioğlu, Bursa’nın dünyaya tanıtımında gayrimenkul fuarlarının öneminden, yabancılara konut satışının sağladığı kazanımlara kadar çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu.

Müteahhitlik sektörünün gerçekleştirdiği yabancılara gayrimenkul satışının sağladığı kazanımların bütüncül olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirten Başkan Mescioğlu, şunları söyledi:

“Bir yabancı Bursa’dan konut aldığında, sadece bir defaya mahsus döviz kazanılmaz. O yabancı aldığı evi ülkesinden getirdiği eşyalarla döşemez. Bursa’da mobilya-beyaz eşya-perde satan tüm esnafımızdan alışveriş yapar. Artık Bursa’da kendi evi olduğu için, başka ülkelere tatile gitmektense sürekli Türkiye’ye gelir. Geldiğinde de yeme-içme sektöründen taksicisine- araba kiralamacısına kadar, birçok kesime kazandırmaya devam eder. Ve en önemlisi nedir biliyor musunuz? Biz müteahhitler olarak, bir yabancıya satış yaptığımızda, o yabancıyı kazanmış oluruz. Ülkemiz hakkında en doğru bilgileri, yanlış ağızlardan değil, bizzat ülkemiz insanından dinleyebilmesini sağlarız.”

Kalabalık bir heyetle katılacakları Dubai Gayrimenkul Fuarı hakkında bilgi veren Mescioğlu, İMSİAD olarak müteahhitlerin ufkunu genişletecek tüm organizasyonlarda yer almalarının inşaat sektörüne ve Bursa’ya büyük kazanımlar sağlayacağını vurguladı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.