Bursalılar Kutlu Doğum etkinliğine güllerle davet edildi

Bursalılar Kutlu Doğum etkinliğine güllerle davet edildi

Bursa'da yarın düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliği için vatandaşlara gül dağıtılarak, etkinliğe katılmaları istendi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa'da yarın Gökdere Meydanı'nda düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliğine halkı gül dağıtarak davet etti.

Platformun üye ve gönüllüleri tarafından Kapalı Çarşı esnafı ve Ulucami Meydanı'nda vatandaşlara gül ve broşür dağıtılarak, Kutlu Doğum etkinliğine davet çağrısı yapıldı.

Faaliyetlerinden dolayı heyete teşekkür eden Bursalılar, Kutlu Doğum etkinliğine katılacaklarını ifade ettiler.

Gül dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörü Cemil Genç, yarın düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlıklarının son aşamasına geldiklerini belirtti.

"Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)"  temasıyla düzenlenecek etkinliğe Bursa halkını davet eden Genç, Hz. Peygamber'in adaletine ihtiyaç duyulduğunu bildirerek, adaletin olmadığı toplumun yıkık olduğunu söyledi.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Genç, "Önceki yıllarda Bursa'da on binlerce siyer kitabı dağıttık. Yine bu yıl da Peygamber Efendimiz'in hayatını anlatan 'Hira'dan Yükselen Nur' isimli 40 bin kitabı Bursalı vatandaşlarımıza ücretsiz dağıttık. 200 bin el broşürü, 10 bin afiş ve caddelere yüzlerce pankart asarak halkımızı Kutlu Doğum etkinliğine davet ettik." dedi.

Programa Yusuf Tutak Hoca'nın konuşmacı olarak katılacağına değinen Genç, "Programımız Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp, mevlidi şerifin okunmasıyla devam edecektir. Ardından Peygamber Efendimiz için bestelenen ilahiler okunacak. Sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarla devam edecek. İnşallah yapılan dua ile etkinliğimiz sona erecek." ifadelerini kullandı.

Bursa'nın çeşitli yerlerinde 9 yıldır Kutlu Doğum programları düzenlediklerini ve bu etkinliklere on binlerce insanın katladığını söyleyen Genç, bütün Bursa halkını yarın saat 14.00'te düzenlenecek etkinliğe davet etti. (Mustafa Bikeç-İLKHA)




















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.