"Çalışmalarımız manevi ve ahlaki değerlerdir"

"Çalışmalarımız manevi ve ahlaki değerlerdir"

Gercüş Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Atilla Yaramış, çalışmalarının manevi ve ahlaki değerler ile her insana derman olabilmek olduğunu söyledi.

BATMAN - Eğitim Bir-Sen Gercüş İlçe Teşkilatı, 2013 sendika mutabakatlarında, ilçede en çok üyeye sahip sendika olma sıfatını korudu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin yüzde 50’si Eğitim Bir-Sen’i tercih etti. 

 

Bu yılki sendika sayımlarında 157 üye ile temsil edilen Eğitim Bir Sen Gercüş İlçe Başkanı Atilla Yaramış, “Kurumumuzdaki toplam personelin yüzde 50’sinin Eğitim Bir-Sen’i tercih etmesi ilçemizde diğer sendikalara üye olan arkadaşlarımızın da toplam sayılarının bizim sayımızın yüzde 50’sine karşılık gelmesi bizleri mutlu ettiği kadar taşıdığımız sorumluluğun büyüklüğünü bir kez daha aklımıza getirdi. Uzun yıllardır sendikamız çatısı altında onca güzel etkinliğe imza attık. Bütün çalışmalarımızın altında yatan temel gaye, manevi ve ahlaki değerler noktasında, ulaşabildiğimiz her kişiye bir nebze derman olabilmekti” dedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.