Cami temeli törenle atıldı

Cami temeli törenle atıldı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan caminin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi Eyyüp Nebi beldesinde, projesi tamamlanan ve bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan caminin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Törende bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Eyyüp Nebi’nin sabır şehri olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Erin, Viranşehir’in tarihi ve kültürel turizm merkezi olan Eyyüp Nebi beldesine yapılan bu hizmetin, tüm ilçeye hayırlı olmasını da diledi.

Konuşmanın ardından temel atma törenine geçildi.

Temel atma törenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Viranşehir Emniyet Müdürü Kılıç Aslan, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eyyüp Nebi'de yapılacak olan cami bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilecek. İçerisinde aş evinin de olduğu cami projesi, toplam 4 milyon TL'ye mal olacak.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.