Camiye köpekle girdiler

Camiye köpekle girdiler

Hollanda polisi, bir zanlıyı yakalama gerekçesiyle camiye ayakkabıları ve köpekle girdi.

Hollanda'nın Rotterdam kentinde şüpheli bir şahsı yakalamak için ayakkabıları ve köpekle camiye giren polisler büyük tepki aldı. Tepki üzerine polis, “Şüpheli bize saldırdı, ne kadar tehlikeli belli” açıklamasını yaparak kendini savundu.

Söz konusu olay, Rotterdam’da Esselam Camisi’nde meydana geldi. Polis, bir şüphelinin kaçarken camiye girdiği ihbarı üzerine, operasyon yaparak şüpheliyi gözaltına almak istedi.

Ortaya çıkan görüntülerde, 4 polis memurunun, camiye ayakkabıları ve köpekle girdiği görülüyor. Polis, kaçmaya çalışmasına rağmen şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Esselam Camisi yöneticisi, camiye ayakkabı ve köpekle giren polis memurlarına tepki gösterirken, böyle bir durumda cami yönetiminin haberdar edilmesi gerektiğini ifade etti.

Rotterdam Polisi: ne kadar tehlikeli olduğu belli

Rotterdam Polis Sözcüsü, medyaya yaptığı açıklamada, aldıkları ihbar üzerine camiye baskın yapmak zorunda kaldıklarını ifade ederek, “Bizi arayan kişi şüphelinin camiye girdiğini söyledi. Şüphelinin tehlikeli olmasından dolayı bu operasyonun yapılması gerekiyordu. Şüphelinin ne kadar tehlikeli biri olduğu polise saldırmasından belli” söyledi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.