Çay ocağını silahlı saldırı:2 yaralı

Çay ocağını silahlı saldırı:2 yaralı

Elazığ'ın Palu ilçesinde akrabalarına ait çay ocağına kurşun yağdıran İ.E isimli şahıs, babasını ve bir akrabasını yaraladı.

ELAZIĞ - Edinilen bilgilere göre, Akşam namazı sırasında akrabalarına ait çay ocağına gelen İ.E isimli şahıs, "Siz bana bakmıyorsunuz, arkamda durmuyorsunuz" deyip ocaktaki bardakları kırıp, ortalığı dağıttıktan sonra çay ocağından ayrıldı.


Saat: 22.45 sıralarında tekrar çay ocağının yanından geçen İ.E, çay ocağında bulunan amca çocuklarının üzerine ateş etti. Saldırıda Mehmet E ve saldırganın babası Hacı Hüseyin E yaralandı. Yaralılar, Palu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.


Bu arada çay ocağı yanında oturan polis memuru saldırgan İ.E'ye müdahale ederek elindeki silahı aldı. Olay yerinde bulunanlar ise İ.E'yi linç etmek istedi. Polis memuru, İ.E'yi linç edilmekten son anda kurtararak yaralı olarak hastaneye kaldırdı.


Savcılığına çıkartılan saldırgan İ.E, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yaralı olan Mehmet E ve İ.E'nin babası Hacı Hüseyin E'nin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. (Ebubekir Alkan - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler