Celal Bayar Üniversitesi Öğrencilerine Üç Ödül

Celal Bayar Üniversitesi Öğrencilerine Üç Ödül

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde düzenlenen IZTECH ROBOLEAGUE Robot Yarışması'na katılan Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Robot Teknolojileri Kulübü yarışmadan üç ödülle döndü.

MANİSA - Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri Ediz Ağarer, Osman Demirci, H. Anıl Dinçeröz ve Selahattin Alpcan Ağaya'dan oluşan CBÜ Robot Teknolojileri Kulübü ve Kulüp Sorumlusu Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Süleyman Murat Bağdatlı, konuyla ilgili bilgi vermek üzere Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli'yi ziyaret etti.

 

"Çizgi İzleyen Robot" kategorisinde birincilik ve ikincilik, "Arazi" kategorisinde ise birincilik ödülü alan CBÜ ROTEK ekibi hakkında bilgi veren Yrd. Doç. Dr. Süleyman Murat Bağdatlı, ekibin ilk defa katıldığı kategorilerde aldığı bu derecelerin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Farklı kategorilerde yeni robotlarla başarılarımızı devam ettirmek istiyoruz. Özellikle Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin ROTEK Kulübüne katılımlarıyla kulübümüz daha da güç kazandı. CBÜ ROTEK ekibi Manisa Organize Sanayi Bölgesi ve İzmir'de bulunan firmaların da dikkatini çekti ve özellikle yarışmalarda öğrencilerimize birçok teklif geldi" diye konuştu.

 

Ekip üyeleri, kulübe vermiş olduğu destek ve üniversite bünyesindeki öğrenci kulüplerine sağladığı imkânlar nedeniyle, Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli'ye teşekkür ettiler.

 

Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ise, Kulüp Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Süleyman Murat Bağdatlı ve kulüp üyelerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.