"Cemaatle Namaz Kılma Kampanyası" ödülleri verildi

"Cemaatle Namaz Kılma Kampanyası" ödülleri verildi

Konya'da "Camide Cemaatle Namaz Kılma Kampanyası"nı başarıyla tamamlayan öğrenciler ödülleri verildi.

KONYA - "Haydin Çocuklar Camiye" projesi kapsamında 26 Haziran 2013 sabah namazından 04 Ağustos 2013 yatsı namazı bitimine kadar 40 gün boyunca toplamda 200 vakit namazın hepsini cemaatle camide kılan 07-17 yaş arasında her çocuğa Laptop Bilgisayar, Bisiklet, Kol Saati ve kampanyaya katılan her öğrenciye sürpriz hediyeler verildi.

 

Bozkır İlçe Müftülüğü ile BİMDER (Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) tarafından Bozkır merkez, Çağlayan kasabası ve Tepelice köyünü kapsayan 'Haydi Çocuklar Camiye' adlı program ile "Camide Cemaatle Namaz Kılma Kampanyası" düzenlenmişti.

 

Program dâhilinde 26 Haziran 2013 sabah namazından 04 Ağustos 2013 Yatsı namazı bitimine kadar 40 gün boyunca toplamda 200 vakit namazın hepsini cemaatle camide kılan 07-17 yaş arasında her çocuğa Laptop Bilgisayar, Bisiklet, Kol Saati ve Kampanyaya katılan her öğrenciye sürpriz hediyeler verildi.

 

4 Ağustos 2013 tarihi yatsı namazı sonunda kampanyanın bitimi ile birlikte 449 öğrencinin kampanyaya katıldığı tespit edildi. Bunlardan 99'u namazlarını firesiz olarak, 200'ü vaktinde camide cemaatle kıldığı için Laptop Bilgisayar, 25'i amatösörlü bisiklet ve 40 günün bir vaktinde olsun camide kılan 175'i de kol saati ve kemer hediye kazandı. (İlyas Yavuz - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.