Çermik Hür Dava Parti binası açıldı

Çermik Hür Dava Parti binası açıldı

HÜDA PAR Diyarbakır Çermik ilçe binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

DİYARBAKIR - HÜDA PAR Çermik ilçe teşkilatı binası, halkın da yoğun bir ilgi gösterdiği bir törenle açıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Çermik İlçe Başkanı Seyfettin Yiğit'in konuşmasıyla devam etti.
 

Hür Dava Partisi'nin Çermik ilçe binasını hizmete açmak için toplandıklarını ifade ederek, "Programımızda yer verdiğimiz amaçlarımıza varma noktasında başarının ancak Allah'ın dilemesi ile olacağını bilerek bu yolda yürümeye gayretliyiz. Bu inancı paylaşan geleceğe dair endişesi olan faziletli bir toplumun oluşturulması ve muhafazası için bu yolda yürümeye azimli ve kararlıyız. Bu duygu ve düşüncelerle ihlâslı, samimi bir çaba ve gayret sarf ederek bu yolda bizimle beraber yürümeye davet ediyoruz. Ahlaki ve kültürel yozlaşmaya dur demeye el ele vererek gönülleri birleştirmeye, esaret zincirlerini bir bir kırmaya, zulmü ortadan kaldırıp adaleti ve hakkaniyeti tesis etmeye davet ediyoruz" dedi.
 

Hedefimiz Allah'ın rızasına nail olmak
Hür Dava Partisi'nin, İslami, vicdani ve ahlaki bir çerçevede belirlenen hedefleri gerçekleştirmek ve Allah'ın rızasına nail olmak için mazlum ve mustazaf Müslümanlar tarafından kurulan bir parti olduğunu belirten Yiğit, "Hür Dava Partisi olarak bu gün gençlerimizin halkımızın ve insanlığın içine düşürüldüğü, manevi buhrandan, maddi yoksulluklardan, ezilmişlik ve dışlanmışlıklardan kurtuluşunun, özüne ve fıtratına dönmesi ile mümkün olduğuna inanıyoruz. Bu inancın gerçekleşmesi için önce camia olarak kendimizi öne atıyoruz. Ve diyoruz ki herhangi bir çıkar, menfaat ve iltifat beklemeksizin bu yolda yürümeye azimli ve kararlıyız. Mükâfatını sadece Allah'tan bekleyerek hak için, mazlum ve mustazaf Müslüman halkımız için bu yolda yürümeye azimli kararlıyız" dedi. (Mehmet Akarsu - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler