Çermik Köprü-Der'den, muhtaç ailelere gıda yardımı

Çermik Köprü-Der'den, muhtaç ailelere gıda yardımı

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde faaliyette bulunan Umut Kervanı Platformu Üyesi derneklerden Köprü Der, onlarca fakir aileye gıda yardımında bulundu.

DİYARBAKIR - Çermik'te sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunan Umut Kervanı Platformu Üyesi derneklerden Çermik Köprü, Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KÖPRÜ-DER), muhtaç ailelere düzenli yaptıkları yardımları aralıksız sürdürüyor. Dernek son olarak yaptığı gıda yardımıyla onlarca muhtaç aileyi sevindirdi.

 

Yardımlarla ilgili bilgi veren Köprü-Der Yardım Komisyonu Başkanı Ömer Karadağ, "Rabbimize hamdolsun yıllardan beri birçok alanda olduğu gibi, bu alanda da faaliyet ve yardımlarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Az veya çok gücümüz nispetinde, ilçemizde ve köylerimizde bulunan muhtaç ailelere düzenli bir şekilde yardımlarımızı ulaştırıyoruz. İlçe ve köylerimizde komisyonumuz tarafından tespit ettiğimiz 100’ü aşkın fakir ailelerimiz bulunmaktadır. Efendimizin (sav) ‘Yarım hurma ile de olsa kendinizi cehennem ateşinden koruyun' buyuruyor. Hayırseverlerden, bu konuda gereken hassasiyeti göstermelerini temenni ediyorum." dedi. İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.