Çeşitli suçlardan aranan 17 kişi yakalandı

Çeşitli suçlardan aranan 17 kişi yakalandı

​Adana'da gerçekleştirilen "huzur ve güven" uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 17 şüpheli yakalandı.

Adana'da bin 545 polisin katılımıyla "huzur ve güven" uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada 17 kişi yakalandı, 7 ruhsatsız tabanca ve 2 av tüfeği ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünce, kent genelindeki yollarda ve umuma açık yerlerde gerçekleştirilen "Adana Huzur ve Güven Uygulaması"na asayiş, uyuşturucu ile mücadele, çevik kuvvet ve trafik şubelerinden 209 kara ve bir hava ekibi katıldı. Denetimlerde 4 dedektör köpek kullanıldı.

Ekipler, uygulamanın yapıldığı noktalarda güvenlik önlemleri alarak, şüpheli araçları durdurdu ve dedektör köpeklerle arama gerçekleştirdi.

Denetimlerde 13 bin 220 kişinin kimlik sorgulamasında çeşitli suçlardan aranan 17 kişi yakalandı. Ayrıca 6 kişiye adli ve idari işlem uygulandı.

Uygulamada 6 bin 905 araç kontrol edilirken, 12 araç trafikten menedildi. Toplamda 125 araca 90 bin 410 lira ceza uygulandı.

Kontroller sırasında 7 ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 7 adet şarjör, 80 adet dolu fişek, 2 ruhsatsız av tüfeği, bir adet kesici ve delici alet 2 adet sopa 33 adet uyuşturucu hap ve 282 gram esrar maddesi ele geçirildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler