Ceyhan’da TOKİ konutları için ilk adım atıldı

Ceyhan’da TOKİ konutları için ilk adım atıldı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde TOKİ 1. Etap Toplu Konutlarının yaptırılacağı arsaların devri gerçekleştirildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ceyhan’da yaptırılacak 1. Etap Toplu Konutları için ilk adım atıldı. Ceyhan Belediyesine ait 90 dönümlük arsa, TOKİ’ye devredildi.

Devir törenine Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, TOKİ Başkanlığı Temsilcisi Kadir Daşçı ve Ceyhan Tapu Müdürü İbrahim Yılmaz katıldı.

Burada konuşan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Öztürk,  “İlçemizin kuzeyinde belediyemize ait 90 dönümlük arazinin TOKİ’ye devrini gerçekleştirdik. Alt ve orta gelir düzeyindeki vatandaşlarımızı konut sahibi yapmayı amaçlayan bu projenin ilk etabında en az bin konutluk çalışma yapılacaktır. İçerisinde camiiden okula, yeşil alandan sağlık ocağına kadar tüm sosyal alanlar yer alacaktır. Projenin 2016 yılında başlanıp 2017 yılında tamamlanması bekleniyor.” dedi.

Yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından İlçe Belediye Başkanı Alemdar Öztürk tarafından imzalanan belgeler ve hazırlanan tapu kaydı, TOKİ Başkanlığı Temsilcisi Kadir Daşçı’ya teslim edildi. (İLKHA)



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.