Cezaevi firarisi bankamatikte unutulan parayı çekince yakalandı

Cezaevi firarisi bankamatikte unutulan parayı çekince yakalandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir cezaevi firarisi, bir bayanın bankamatikte unuttuğu parayı çekmesi üzerine yakalandı.

Tarsus’ta hakkında kesinleşmiş 6 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi olan bir kişi, bir bayanın bankmatikte unuttuğu parayı çekmesi üzerine yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Şehitmustafa Mahallesi Yarenlik alanında içinde bulunan banka ATM’sinde bir bayanın, bankamatikte unuttuğu paranın çalınması ile ilgili bankanın güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, şahsın kimliğini tespit etti.

Yapılan çalışmada, Kızılmurat Mahallesi Bankalar civarında yakalanarak gözaltına alınan şahıs, yapılan kimlik kontrollerinde Ç.S.(32) olduğunu söyledi. Yapılan parmak izi karşılaştırmasında zanlının gerçek kimliğinin C.Ö. olduğu ve hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıs olduğu belirlendi.

Zanlının ayrıca, 7 farklı suçtan 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve Kırklareli Cezaevinden firari olarak arandığı tespit edildi.

Yapılan işlemelerinin ardından, mahkemeye sevk edilen C.Ö., “Hırsızlık ve Başkasına Ait Kimlik Bilgilerini Kullanma Yalan Beyan”  suçlamalarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.