CHP hedef gösterdi, Sağlık Bakanlığı görevden aldı

CHP hedef gösterdi, Sağlık Bakanlığı görevden aldı

Eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekim yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Edizer, Sağlık Bakanlığınca yapılan incelemeden sonra sözleşmesi feshedilerek görevinden alındı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer, sosyal medya hesabından atv'de yayınlanan ahlaksız programın çirkef görüntülerini eleştirdiği için Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu tarafından yapılan incelemeden sonra sözleşmesi feshedilerek görevinden alındı.

"İnsan yuvasını yıkar mı?"

Edizer, paylaştığı videoda, "Neden aldatıyorsunuz? Bir başkasını seviyorsanız, onu da alın. İnsan yuvasını yıkar mı? Medeni kanunla zaten mücadele ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'li Özel: "Sayın Bakan gereğinin yapılacağını iletti"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüklerini belirtmiş ve "Sayın Bakan, duyduğu rahatsızlığı! ifade etti, gereğinin yapılacağını iletti." ifadesini kullanmıştı.

Dünya Çocuk Hakları Derneği ve Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, zinakarlar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu

Dünya Çocuk Hakları Derneği ve Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, İstanbul Çağlayan Cumhuriyet Başsavcılığına ATV'deki Esra Erol'da programında yaşanan rezalete ilişkin suç duyurusunda bulunarak şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer vermişti:

"…Zinakarı, zinasını kocasının huzurunda 'Allah’a şükrederek!' kutlayan kişi ve buna zemin hazırlayan medya, aynı zamanda eşi zina eden erkek ve başka bir kadınla evli olan komşusunun resmi eşine karşı da suç işlemiştir…"

"Klasik CeHaPe hazımsızlığı ve edepten ve hayadan mahrum…"

Dr. Ali Edizer, twitter hesabı üzerinden şu paylaşımda bulundu:

"Destek veren ve dua eden kardeşlerime teşekkür ederim. Ortada bir sıkıntı da yok zaten. Klasik CeHaPe hazımsızlığı ve edepten ve hayadan mahrum bir topluluğun sosyal medya üzerinden kendilerine yakışır bayağı yorum ve hakaretler. O kadar. Kem söz sahibinindir..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler