Çiftlik evini uyuşturucu imalathanesine çeviren şüpheliler tutuklandı

Çiftlik evini uyuşturucu imalathanesine çeviren şüpheliler tutuklandı

Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada, kiraladıkları çiftlik evini uyuşturucu madde imalathanesine çeviren şahıslara düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu ele geçirilirken olayla ilgili üç şahsın tutuklandığı bildirildi.

Valilik açıklamasında, Ayvalık ilçesi Altınova Mahallesi İskele Mevkiinde kiraladıkları çiftlik evini uyuşturucu madde imalathanesine çevirerek uyuşturucu madde imal ettikleri, kimyasal maddeler kullanarak kenevir tohumları üzerinde çalışmalar yaptıkları tespit edilen B.L.B., M.Ş.Ö. ve B.K. isimli şahıslara yönelik operasyon icra edildiği belirtildi.

Açıklamada, "İcra edilen operasyon neticesinde 4 kilo 800 gram Skunk, 4 genetik disk markalı uyuşturucu tohumu, likit uyuşturucu yapmak için kullanılan aparat ve 6 çakmak gazı, uyuşturucu madde yetiştirmek amacıyla hazırlanan özel alanda havalandırma, ışıklandırma ve özel yalıtım malzemeleri ile çok miktarda kimyasal gübre, toprak ile 6136 SK kapsamında 15 çeşitli boy ve özelliklerde bıçak ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca ifadelerinin alınmasını müteakip tutuklanmıştır." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.