Çınar kaymakamından aşı çağrısı

Çınar kaymakamından aşı çağrısı

Çınar kaymakamı artan Covid-19 vakaları nedeniyle 2 mahallenin daha karantinaya alındığını belirterek, salgının kontrol altına alınması aşı çağrısında bulundu.

Çınar Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı sosyal medya hesabından artan Covid-19 vakaları nedeniyle 2 mahallenin daha karantinaya alındığını belirterek toplam 6 mahallenin karantinada olduğunu, salgının kontrol altına alınması için aşı çağrısında bulunarak, mesajının sonunda Kürtçe 'Ez jı te hezdikım Çınar (Seni seviyorum Çınar)' ifadelerini kullandı.

Kaymakam Büyüknalçacı yaptığı açıklamada, "Çınarlı kardeşlerim, bugün 2 mahallemizi daha karantinaya aldık. Şu an toplam 6 mahallemiz karantinada. Şu ana kadar aşı olmayan vatandaşlarımızın aşılarını bir an önce yaptırmaları, salgını Çınar’da kontrol altında tutmamızı sağlamak için önemli. Şu an karşı karşıya olduğumuz varyant 8 kat hızlı yayılıyor. Normalleşirken üç kuralımızdan vazgeçmeyelim maske-mesafe-hijyen. Tüm sosyal alanlarda bu kuralları unutmayalım, kendimizi ve sevdiklerimizi korumamızın yolu bu. Aşı olsak da olmasak da." ifadelerini kullandı.

Büyüknalçacı Kürtçe ifadeler kullandığı mesajında, "Sevdiklerimizi, baştacımız büyüklerimizi, gözbebeğimiz çocuklarımızı, hayat arkadaşlarımızı, çocukluk arkadaşlarımızı kaybediyoruz. Salgını ciddiye alalım. Değerli Çınarlı kardeşlerim biz daha önce birlikte başardık, şimdi de başarırız, önce aşıya sonra tedbire devam. Hepinizi çok seviyoruz (ez ji te hezdikım Çınar)." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.