Çınar’da Kur’an Nesline Kur’an Pınarı Yarışması yapılacak

Çınar’da Kur’an Nesline Kur’an Pınarı Yarışması yapılacak

Kur'an Nesli Platformu tarafından 15 Eylül’de Türkiye geneli umre ödüllü “Kur’an Nesline Kur’an Pınarı Yarışması” Çınar’da da yapılacak.

Kur'an Nesli Platformu tarafından yapılan açıklamada, 4 ayrı kategoride Türkiye geneli umre ödüllü “Kur’an Nesline Kur’an Pınarı Yarışması” temasıyla sınav yapılacağı duyuruldu.

15 Eylül Pazar günü yapılacak olan sınava başvuru tarihlerinin 1 Mayıs-20 Ağustos 2019 arasında olduğunu bildirdi.

Dört kategori üzerinden gerçekleşecek olan yarışmamızda 1’inci kategoride 4’üncü ve 5’inci sınıf öğrencileri, 2’nci kategoride 6’ncı- 7’nci ve 8’inci sınıf öğrencileri, 3’üncü kategoride lise öğrencileri ve 4’üncü kategoride ise yetişkinler yer alacaktır. 1’inci ve 2’nci kategori için platformumuz tarafından ilkokul ve ortaokullar için hazırlanan ‘Kur’an Nesline Kur’an Pınarı’ kitabı 3’üncü ve 4’üncü kategori için, yine platformumuz tarafından gençler ve yetişkinler için hazırlanan ‘Kur’an Nesline Kur’an Pınarı’ kitabı esas alınacaktır.”

Sınavda umre başta olmak üzere 500'ün üzerinde çeşitli ödülün olduğunu belirtilirken, “Başta umre, bilgisayar, altın, bisiklet ve tablet olmak üzere dört farklı kategoride toplamda 500’ün üzerinde ödülün verileceği bu yarışma için başvurular bugünden itibaren yani 1 Mayıs 2019 tarihinde başlayıp 20 Ağustos 2019 tarihine kadar devam edecektir. Yarışmayla ilgili tüm gelişmeler ve ayrıntılar http://www.kurannesliplatformu.com ile http://www.kuranpinari.net web sayfasında yayınlanacaktır. Bu vesileyle girmekte olduğumuz mübarek ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Rabbimizden diliyor ve ümmetin vahdetine vesile olmasını niyaz ediyoruz.”

Sınav kayıtları Çınar Şefkat Der ve Çınar İmam Hatip Der’de de yapılabilecek.

İletişim bilgileri;

ÇINAR ŞEFKAT DER

TEL: 05360710686

TEL: 05377804187

ÇINAR İMAM HATİP DER

TEL: 05316915509

ÇINARINSESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler