Cizre Kaymakamlık binasının 4. Katından atlayan şahıs hayatını kaybetti

Cizre Kaymakamlık binasının 4. Katından atlayan şahıs hayatını kaybetti

​Şırnak Valiliği, kaymakamlık binasından atlayan 46 yaşındaki Nezir Kılıç'ın zihinsel ve işitme engelli olduğunu açıkladı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde kaymakamlık binasının 4'üncü katına çıkan Nezir Kılıç, koridor penceresinden kendini aşağı bırakarak intihar ettiği iddia edildi.

Konuyla ilgili Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

17.02.2020 tarihinde Nezir Kılıç isimli 46 yaşında, yüzde 76 zihinsel ve işitme engelli vatandaşımız geldiği Cizre Kaymakamlık binasının 4.katındaki koridor penceresinde intihar girişiminde bulunduğu fark edilir edilmez Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu başta olmak üzere orada bulunan personel tarafından ikna girişiminde bulunulmuş ancak tüm çabalara rağmen şahıs kendini aşağıya bırakarak intihar etmiş olup kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesinde yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen vefat etmiştir.

Kılıç'ın daha önce de 3 defa intihar girişiminde bulunduğu belirtilen açıklamanın devamında, "Nezir Kılıç isimli vatandaşımızın epilepsi hastalığının olduğu ve daha önce de muhtelif zamanlarda 3 defa intihar girişimlerinde bulunduğu, yapılan müdahalelerle kurtarıldığı tespit edilmiştir. Evli ve 4 çocuk babası Nezir Kılıç’a Cizre Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından belli aralıklarla düzenli olarak yardım yapıldığı anlaşılmıştır." denildi.

İLKHA


Cizre Kaymakamlık binasının 4. Katından atlayan şahıs hayatını kaybetti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.