Cizre-Nusaybin kara yolunda trafik kazası: 10 yaralı

Cizre-Nusaybin karayolunda yolcu minibüsü, tır ve kamyonetin karıştığı trafik kazasında 10 kişi yaralandı

Cizre’ye Bağlı Çavuş Köyü mevkiinde yaşanan ve 3 aracın karıştığı trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Cizre ve çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza, Cizre-Nusaybin Karayolunun 15.Km bulunan Çavuş Köyü mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Cizre’den Köyceğiz köyüne gitmekte olan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 47 PT 877 plakalı köy minibüsü, karayolunda orta refüş arasından karşı şeride geçmeye çalışan sürücüsünün ismi belirlenemeyen 73 AAU 314 plakalı panelvan kamyonetle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile karşı şeride geçen araçlara karşı yönden seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 33 E 0019 plakalı tır çarptı. Çarpışmanın etkisi ile yol adeta savaş alanına döndü. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada 10 kişi yaralandı.

Çevrede bulunana vatandaşların haber vermesi ile birlikte olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ekibi, Jandarma ve polis trafik ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan Bedia Oktay (55),İsmail Olak (3), Rafia Olak (33), Gülizar Kulat (29), Sıraç Kaya (51), Halime Bilgin(44),Berivan Agac (30) ve Halide Kulat (25) ve 2 kişi olay yerine sevk edilen ambulanslarla Cizre, İdil, Silopi ve Şırnak’taki hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeni İle Cizre-Nusaybin karayolu yaklaşık iki saat ulaşıma kapanırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasından sonra yıkanan yol ulaşıma açıldı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.