Cizre'de restore edilen hastane bölümü hizmete girdi

Cizre'de restore edilen hastane bölümü hizmete girdi

​Şırnak’ın Cizre ilçesinde Devlet Hastanesinin ortopedik bölümü hayırsever bir iş adamı tarafından restore edilerek hizmete açıldı.

Cizre ilçesinde Devlet Hastanesinin ortopedik bölümü hayırsever iş adamı Salih Sefinç tarafından karşılanarak hizmete girdi.

Cizre Devlet Hastanesi konferans salonunda yapılan açılış etkinliğinde konuşan Şırnak Valisi Mehmet Aktaş amaçlarının insanların güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamasını sağlamak olduğunu söyledi.

Aktaş, şunları kaydetti: "Ülkemizde sunulan sağlık hizmeti birçok ülkenin önündedir. Allah’a çok şükür bugün sağlık alanında çok iyi bir noktadayız. İnanıyorum ki Avrupa’nın birçok ülkesinden sağlık hizmeti almak için ülkemize gelen insanlar var. Cizre Devlet Hastanesi kamu kaynakları ile yapılmış 225 yataklı bir hastanemizdir. Bu hastanenin Cizre’ye yetmediğini de biliyoruz. İnşallah daha büyük bir hastane için çalışmalarımız sürüyor. 500 yataklı bir şehir hastanesi kazandırmaya çalışacağız. Bu hastanemiz de hizmet vermeye devam edeceğiz."

Hastanenin ortopedi bölümünün tadilatını üstelenen iş adamı Salih Sefinç de hastanedeki görülen eksiklikleri yerine getirerek sorumluluklarını yerine getirdiğini söyledi.

Sefinç, “Bence bunu iş adamlarının yapmak zorundalar. Hastaneneler hepimizin burada hepimiz yatabiliriz bu nedenle biz bir sorumluluk yerine getirdik. Umarım başka iş adamlarımız için örnek olur onlarda diğer bölümleri daha konforlu hale getirip insanlarımızın hizmetine sunarlar." dedi.

Konuşmaların ardından Vali Aktaş, hastanenin ortopedik bölümünün restorasyonunu üstlenen iş adamı Salih Sefinç’e, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan’a plaket verdi. (İLKHA) 












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.