"Çocuk Ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" yapıldı

"Çocuk Ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" yapıldı

​Türkiye genelinde yapılan "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" Elazığ'da da yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğünce 10 Ocak 2018'de eş zamanlı olarak Türkiye genelinde başlatılan "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" Elazığ'da da gerçekleştirildi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Elazığ merkez ve ilçelerinde, okul servis araç ve sürücüleri, okul çevresinde okulla ilgisi olmayan şüpheli şahıslar ile okul ve öğrenci yurtları çevresinde bulunan park, bahçe, içkili yerler, kahvehane ve internet kafe gibi umuma açık yerlerde denetimler yapıldı.

Bu kapsamda; 69 okul çevresinde 100 okul servisi ve 77 umuma açık yerde toplam bin 620 şahıs sorgulandığı, yoklama kaçağı olarak aranması olan bir kişi yakalanarak gerekli adli işlemlere başlanıldığı, 3 okul servisine çeşitli konulardan trafik yönünden işlem yapıldı.

Ayrıca ders saatlerinde 2 yaşı küçük çocuğu okul kıyafetleri ile internet kafede bulunduran bir internet kafeye, ruhsatsız faaliyet göstermekten 3 iş yerine, kapalı alanda sigara içirtmekten 3 iş yerine ve belgesiz nargile sunumu yapmaktan bir iş yerine idari işlem yapıldığı bildirildi.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.