Çocukları öpüştürüp paylaşan sapığa 17 yıl hapis cezası

Çocukları öpüştürüp paylaşan sapığa 17 yıl hapis cezası

​İzmir'de erkek çocukları öpüştürüp sosyal medyada paylaşan sapığa 17 yıl hapis cezası verildi.

İzmir'de, para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp görüntülerini sosyal medyada paylaşan sapık Bulut Altuğ'a 17 yıl hapis cezası verildi.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz yıl İzmir'de, sosyal medya fenomeni olarak bilinen 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ, çocukları para karşılığında öpüştürüp görüntülerini sosyal medyada hesabından paylaştı. Görüntüleri izleyen çok sayıda kişi Altuğ hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Yapılan şikayetleri değerlendiren İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Altuğ ve görüntüleri çektiği belirtilen F.B.B. adlı kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Altuğ tutuklanırken F.B.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

İzmir 5'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasına tutuklu sanık Bulut Altuğ, SEGBİS’le cezaevinden katıldı, tutuksuz sanık F.B.B. ile tarafların avukatları hazır bulundu.

Duruşma savcısı esasa yönelik verdiği mütalaasında sanıkların "cinsel istismara azmettirme" suçundan beraatlarını isterken, "müstehcen görüntüleri yaymak" suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı Pınar Melli ise sanıkların küçük çocuklara karşı işlediği suç nedeniyle cezalandırılmalarını istedi.

Mahkeme heyeti, sanık Bulut Altuğ’a, 15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik "cinsel istismara azmettirme" suçundan her mağdur için 8’er yıl ve "müstehcen görüntüleri yaymak" suçundan da bir yıl olmak üzere 17 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Tutukluluk halinin devamına karar verilen sanığa ayrıca 1000 gün adli para cezası verilirken, bu paranın 20 bin TL’ye çevrilmesine karar verdi.

Mahkeme heyeti, diğer sanık F.B.B.’ye de iki çocuğa yönelik "cinsel istismara azmettirme" suçunda Altuğ’a yardım etmesinden dolayı her mağdur için 4’er yıl olmak üzere toplam 8 yıl hapis cezası verdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.