'Çocuklarım yatağa aç giriyor' diyen anneye yardım yapıldı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde ikamet eden ve evinde yemek pişiremediği için ailece aç halde yatağa girdiklerini aktaran Ayzit ailesine Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu sahip çıktı.

Merkez Bağlar, 5 Nisan Mahallesi’nde ikamet eden ve eşinden ayrı olarak 3 çocuğu ile beraber tek gözlü evde yaşayan Ayşe Ayzıt’ı ziyaret eden belediye ekipleri, Beyoğlu’nun talimatıyla temin edilen gıda ve temel ihtiyaç ürünlerini ulaştırdı.

Evde çalışan olmadığını dile getiren Ayşe Ayzıt, Beyoğlu’nun sesini duyarak destek olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Beyoğlu ile telefonda görüşen Ayzıt, "3 çocuğum da küçük ve öğrenci. Gündelikçi olarak evleri temizleyerek çocuklarımı geçindirmeye çalışıyordum. Fakat şimdi sağlık sorunlarından onu da yapamıyorum. Kimi zaman yatağa aç girme tehlikesi yaşıyoruz. Hüseyin başkanın bu konularda duyarlı olduğunu biliyordum, Allah razı olsun duyar duymaz hemen bizimle iletişime geçti ve gıda desteği ulaştırdı. Kendisine dua ediyoruz. Şehir dışında olduğunu belirterek döner dönmez ziyarete geleceğini söyledi." ifadelerine yer verdi.

Daha sonra, Ayşe Ayzıt’ı telefonla arayan Beyoğlu, "Ailemizin acil ihtiyaçlarını karşıladık. İlk fırsatta bizzat ziyaret ederek elimizden ne gerekiyorsa yerine getireceğiz." şeklinde konuştu.


'Çocuklarım yatağa aç giriyor' diyen anneye yardım yapıldı

'Çocuklarım yatağa aç giriyor' diyen anneye yardım yapıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.