"Çocuklarımız bizim geleceğimizdir"

"Çocuklarımız bizim geleceğimizdir"

​Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Akdoğan Mahallesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, Akdoğan Mahallesi'nde (Êradê köyü) öğrencilerle bir araya gelerek, belediyenin çocuk dergisini kendilerine hediye etti.

Akdoğan Mahallesini ziyaret eden Kaymakam Odabaş, Akdoğan İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi. Bütün öğrencilerle ilgilenen Odabaş, öğrencilere ilk sayısı geçen eğitim-öğretim döneminde çıkan belediyenin Çocuk Dergisinin “Okul Bilgidir Bilgi Gelecektir” kapağı ile çıkan 2'nci sayısını hediye etti.

Üç ayda bir yayınlanacak olan derginin içeriğinde şiirler, hikâyeler, bilmeceler, bulmacalar, öğrencilerden gelen yazılar ve daha birçok bilginin yer aldığı dergide öğrencilerin bilgileri eğlenerek öğrenmelerini sağlamayacakları belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Odabaş, “Dergimizin kapağında yer aldığı gibi ‘Okul Bilgidir Bilgi Gelecektir’ diyoruz. 2,3 ve 4’üncü sınıf olmak üzere toplamda 20 bin öğrencimize dergimizi dağıttık. Çocuklarımızın eğlenerek, keyif alarak öğrenmelerini sağlamayı ve aynı zamanda okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçlamaktayız. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, geleceğimize iyi bakmalıyız.” dedi.   

Öğrencilerle sohbet eden Odabaş, kendilerine yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi. Odabaş, Öğrencilerin yanı sıra köydeki vatandaşlarla da ilgilenerek, kendileriyle sohbet edip, sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek çözüme kavuşturacağının sözünü verdi. Köydeki vatandaşlar ve öğrenciler de kendileriyle ilgilenen Odabaş’a teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler. (İLKHA)  










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.